Examens            Voorstellingen     Presentatielessen

Actueel

Update Corona-Maatregelen: Nog steeds Zoomlessen

25-02-2021 21:38
Helaas mogen wij ondanks de nieuwste versoepelingen (23-02-2021) nog steeds niet de danszaal in, dus blijven alle lessen voorlopig op Zoom.
 
Help ons en onderteken de petitie, opdat we weer snel de danszaal in mogen!
 

De Rijksoverheid heeft afgelopen week besloten dat de lockdown opnieuw verlengd moet worden. Er zijn wel enkele versoepelingen, maar daar zitten wij nog niet bij. Binnen dansen is momenteel dus nog steeds niet toegestaan. Dit betekent dat wij voorlopig (t/m het einde van de lockdown) onze danslessen met behulp van Zoom blijven geven volgens het normale lesrooster. Dit betekent dat we iedereen op hun normale lesdag en -tijd (of proefles) op Zoom verwachten. Alle (proefles)leerlingen hebben per mail de inloggegevens toegezonden gekregen.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, of tijdelijk van lesdag willen wisselen, laat het ons dan graag van tevoren weten! Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij het uiteraard ook!

Tot op zoom!

 

Voorjaars-/carnavalsvakantie

06-02-2021 18:58

Ter herinnering: In verband met de verlenging van onze kerstvakantie vanwege de lockdown zullen er dit jaar WEL lessen zijn tijdens de voorjaars-/carnavalsvakantie.

Op onze website kun je ook altijd inzien op welke dagen er geen lessen zullen zijn. Mochten hier nog vragen over zijn, dan horen wij het graag!

 

Sjors Sportief & Creatief (Den Bosch)

29-01-2021 13:10

Ook in het voorjaar doen wij weer mee met de Sjors Sportief & Creatief actie. Vanwege Corona is er besloten dit maal géén hardcopy boekje en/of brochure te drukken voor de kick-off. Vanaf 15 februari staat het aanbod echter wel online. Het inschrijven start vanaf maandag 8 maart 19:00 en de activiteiten vinden plaats tussen 13 maart en 23 juli!

Examenresultaten!

03-01-2021 14:38

Het heeft even geduurd, maar de uitslagen van de examens zijn binnen! Zoals verwacht zijn al onze leerlingen weer geslaagd, én met hele mooie resultaten! Alle examenkandidaten hebben inmiddels een mail met hun uitslag ontvangen. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestaties! Meer uitleg over wat de score betekent kun je op de website bij de betreffende examenresultaten vinden. De opbouw van de score is op dit moment nog niet bekend. De rapporten, diploma's en awards zelf zijn namelijk nog onderweg met de post. Zodra deze gearriveerd zijn zullen we deze in de lessen gaan uitreiken en wordt de opbouw van de score ook op de website vermeld! Mochten hier nog vragen over zijn, dan horen wij het graag! Tot na de kerstvakantie / lockdown!

Schrijf je nu in!

15-12-2020 18:58

Vanaf 20 januari beginnen wij weer met een nieuw trimester vol danslessen! Onze school biedt een gevarieerd lesaanbod voor leerlingen vanaf 1,5 jaar met de dansstijlen Klassiek Ballet, Acro, Jazz, Show, Musical en Tap. In Den Bosch geven wij momenteel les op de woensdag, in Amsterdam op de zaterdag t/m maandag. Kijk op ons lesrooster of er ook een les voor jou tussen zit! Als je dat nog niet gedaan hebt, schrijf je dan nu in voor een GRATIS proefles of een volledige danscursus! Instromen kan nog gedurende het hele schooljaar!

Cultuurfonds is er ook voor ouders getroffen door Corona (Amsterdam)

20-08-2020 18:21

Leerlingen waarvan de ouders een inkomensdaling hebben vanwege de Coronacrisis kunnen nu ook een aanvraag doen voor het lesgeld van onze danslessen bij het Jongerencultuurfonds via deze link. Aan de hand van een telefonische intake beoordelen ze dan de aanvraag. Ze vergoeden vooralsnog 50% van het lesgeld. Mocht de financiële situatie in 2021 onverhoopt onveranderd blijven dan vergoeden ze ook de overige 50%. Zie ook de informatie op hun website

Let op

*Ouders met een stadspas kunnen nog steeds gewoon zelfstandig of via de balletschool een aanvraag bij het fonds doen.

*Ouders die een laag inkomen hebben maar dat niet door de Coronacrisis is veroorzaakt en die ook geen stadspas hebben kunnen een aanvraag bij het fonds doen via een intermediair

Stadspas (Amsterdam)

02-08-2020 13:55

Ook dit jaar werken wij weer samen met de gemeente Amsterdam opdat kinderen met een Stadspas een trimester lang bij ons kunnen dansen voor een eigen bijdrage van slechts 5 euro! Wij kunnen voor kinderen met een Stadspas (vanaf 2 jaar) ook nog een aanvraag doen bij het Jongerencultuurfonds, zodat zij het hele jaar gratis bij ons kunnen dansen!