Examens            Voorstellingen     Presentatielessen

Actueel

Dans met Mij voorlopig zónder ouders/verzorgers

17-09-2020 16:59

Helaas hebben wij te horen gekregen dat het Corona-protocol van onze verhuurlocatie aangescherpt is, waardoor er helemaal geen ouders / verzorgers meer binnen in het gebouw mogen komen. Dit betekent dat wij onze cursus Dans met Mij, waarbij ouders/verzorgers samen met hun kind dansen, voorlopig moeten annuleren. Als alternatief bieden wij voor degenen die het willen proberen een cursus Peuter- & Kleuterdans vanaf 1,5 jaar zónder ouders/verzorgers aan. Mochten hier vragen over zijn, dan horen wij het graag!

Uiteraard begrijpen we het volledig als je dreumes / peuter hier nog niet aan toe is. Laat het ons graag weten, als dit het geval is! Wij zullen je dan contacteren wanneer het weer mogelijk is om de cursus Dans met Mij te starten. Wanneer dit is valt nu helaas nog niet te zeggen en dit kan helaas nog enige tijd duren. Excuses voor het ongemak!

Update zwangerschapsverlof

05-09-2020 18:18

Bedankt voor alle felicitaties en gelukswensen! Ondanks dat de bevalling ruim een maand te vroeg kwam, maken juf Lisanne en dochter Rosetta het allebei goed. Inmiddels zijn ze terug uit het ziekenhuis en goed hersteld, dus we gaan er ook vanuit dat we over twee weken, vanaf 18 september, weer met de lessen zullen kunnen beginnen. In de tussentijd hebben we wel een kleine mailachterstand opgelopen; excuses als je nog op een antwoord wacht, hier wordt aan gewerkt! Tot snel weer in de danszaal!

 

Let op: voorlopig geen danslessen i.v.m. zwangerschapsverlof!

21-08-2020 07:59

Zoals jullie allemaal weten laten baby's zich zelden plannen. Waar we verwacht hadden dat de aangekondigde 4 weken zwangerschapsverlof van juf Lisanne pas in september / oktober plaats zouden vinden, heeft de baby besloten om nu al zijn intrede te gaan maken. Dit blijde nieuws betekent echter wel dat er de komende weken helaas (nog) geen lessen zullen zijn, wat voor sommigen een teleurstelling zal zijn na zo'n lange vakantieperiode. Alle (proefles)leerlingen zullen nog een definitief bericht krijgen over de datum van de eerstvolgende les, maar in principe zullen vanaf 18 september de lessen weer hervat worden en/of gaan starten. Excuses voor het ongemak. Mochten hier vragen over zijn, dan horen wij het graag! Anders tot in september!

Cultuurfonds is er ook voor ouders getroffen door Corona

20-08-2020 18:21

Leerlingen waarvan de ouders een inkomensdaling hebben vanwege de Coronacrisis kunnen nu ook een aanvraag doen voor het lesgeld van onze danslessen bij het Jongerencultuurfonds via deze link. Aan de hand van een telefonische intake beoordelen ze dan de aanvraag. Ze vergoeden vooralsnog 50% van het lesgeld. Mocht de financiële situatie in 2021 onverhoopt onveranderd blijven dan vergoeden ze ook de overige 50%. Zie ook de informatie op hun website

Let op

*Ouders met een stadspas kunnen nog steeds gewoon zelfstandig of via de balletschool een aanvraag bij het fonds doen.

*Ouders die een laag inkomen hebben maar dat niet door de Coronacrisis is veroorzaakt en die ook geen stadspas hebben kunnen een aanvraag bij het fonds doen via een intermediair

Schrijf je nu in!

03-08-2020 18:58

Vanaf 17 augustus (in Den Bosch vanaf 26 augustus) beginnen wij weer met een nieuw trimester vol danslessen! Met de nieuwe versoepelingen mogen wij gelukkig weer zoals vanouds binnen dansen. Mocht onverhoopt, door bijvoorbeeld een terugkeer van de Corona-maatregelen, het toch niet mogelijk zijn om in augustus al binnen met de danslessen te starten, dan zullen we de start van het nieuwe schooljaar uitstellen en de lesgelden hieraan aanpassen. Dit trimester sluiten wij als de maatregelen het toelaten af met een leerlingenvoorstelling! Onze school biedt een gevarieerd lesaanbod voor leerlingen vanaf 1,5 jaar met de dansstijlen Klassiek Ballet, Acro, Jazz, Show, Musical en Tap. In Den Bosch geven wij les op de woensdag, in Amsterdam op de vrijdag t/m dinsdag. Kijk op ons lesrooster of er ook een les voor jou tussen zit! Als je dat nog niet gedaan hebt, schrijf je dan nu in voor een GRATIS proefles of een volledige danscursus! Instromen kan nog gedurende het hele schooljaar.

Rainbow Certificates

03-08-2020 17:11

De Rainbow Certificates van de IDTA zijn eindelijk aangekomen! Alle leerlingen die vanwege het Corona-virus voor de zomervakantie meegedaan hebben met onze online danslessen, krijgen deze in de eerste lesweek van het nieuwe schooljaar uitgereikt!

 

Stadspas (Amsterdam)

02-08-2020 13:55

Ook dit jaar werken wij weer samen met de gemeente Amsterdam opdat kinderen met een Stadspas een trimester lang bij ons kunnen dansen voor een eigen bijdrage van slechts 5 euro! Wij kunnen voor kinderen met een Stadspas (vanaf 2 jaar) ook nog een aanvraag doen bij het Jongerencultuurfonds, zodat zij het hele jaar gratis bij ons kunnen dansen!

Sjors Sportief & Creatief (Den Bosch)

02-08-2020 13:10

Ook het komende schooljaar doen wij weer mee met de Sjors Sportief & Creatief actie. In de week van 21 september worden de Sjorsboekjes uitgedeeld op alle basisscholen in en rondom Den Bosch. Vanaf 5 oktober 19:00 kan iedereen zich online inschrijven en de activiteiten vinden plaats tussen 10 oktober en 12 maart!

E wordt ook dit jaar weer een tweede ronde ronde georganiseerd. Hiervan worden de boekjes uitgedeeld in de week van 1 maart. Het inschrijven start vanaf maandag 8 maart 19:00 en de activiteiten vinden plaats tussen 13 maart en 23 oktober!

Zomer Zangwedstrijd

11-07-2020 23:13

De IDTA houdt deze zomervakantie een zangwedstrijd en al onze leerlingen, van alle leeftijden, zijn uitgenodigd om mee te doen. Van de beste inzendingen maken ze een speciale compilatie-video voor op de IDTA Facebook-pagina. Deelname is uiteraard gratis! Wil je meedoen?

  • Leer het Engelstalige IDTA-liedje, met behulp van de tekst en het ingezongen voorbeeld.
  • Film een introductie: noem je eigen naam, de naam van de danslerares (Lisanne Geerts) en de naam van de balletschool (Balletschool de Kattensprong), zodat ze weten wie je bent.
  • Film jezelf terwijl je het lied zelf zingt. Let op: zorg ervoor dat je alleen jouw zang opneemt (luister naar de backing track door een koptelefoon) en gewoon stilstaat terwijl je zing. Het filmpje moet in landschapsformaat gefilmd worden, tegen bij voorkeur een kale muur (geen mensen of persoonlijke spullen in zicht).
  • Stuur het filmpje vóór 24 juli naar ons toe per mail of WeTransfer.

Alle video's worden na afloop van de wedstrijd, als de winnaars geselecteerd zijn voor de compilatie-video, verwijderd.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!

Corona-maatregelen

06-07-2020 17:30

In verband met het Corona-virus zijn er een aantal tijdelijke regels waaraan onze balletschool zich moet houden. Indien je deze regels overtreedt, moeten wij jou helaas (tijdelijk) de toegang tot onze lessen en lesgebouwen ontzeggen. Lees ze dus van tevoren goed door (klik hier)!

1 | 2 >>