Examens            Voorstellingen     Presentatielessen

Actueel

Zaalwijziging (Amsterdam)

18-09-2019 12:13

Vanaf zaterdag 21 september zullen alle danslessen in Amsterdam voortaan gaan plaatsvinden op de begane grond in de Aula van KBS de Springplank. Dit is dezelfde ruimte waar wij altijd onze voorstellingen en examens houden. Omkleden kan voortaan in de kamer direct naast de aula. Ouders / verzorger kunnen tijdens de lessen wachten in deze kleedkamer, de hal of op de tribune op de begane grond.

Stadspas (Amsterdam)

26-08-2019 13:55

Ook dit jaar werken wij weer samen met de gemeente Amsterdam opdat kinderen met een Stadspas een semester lang bij ons kunnen dansen voor een eigen bijdrage van slechts 5 euro! Wij kunnen voor kinderen met een Stadspas (vanaf 2 jaar) ook nog een aanvraag doen bij het Jongerencultuurfonds, zodat zij het hele jaar gratis bij ons kunnen dansen!

Sjors Sportief & Creatief (Den Bosch)

21-08-2019 13:10

Ook het komende schooljaar doen wij weer mee met de Sjors Sportief & Creatief actie. Op 20 september worden de Sjorsboekjes uitgedeeld op de scholen in en rondom Den Bosch. Vanaf 5 oktober starten de nieuwe cursussen!

Schrijf je in!

20-07-2019 23:42

Maandag 2 september beginnen wij weer met een nieuw semester vol danslessen in Amsterdam-West en Den Bosch! Dit semester sluiten wij weer af met een leerlingenvoorstelling! Onze school biedt een gevarieerd lesaanbod voor leerlingen vanaf 1,5 jaar met de dansstijlen Klassiek Ballet, Acro, Jazz, Show, Musical en Tap. Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles of een volledige danscursus ! Instromen kan nog gedurende het hele schooljaar.

Foto's & Filmregistratie Sprookjesland & Mary Poppins

12-07-2019 10:49

Het is voor onze leerlingen sinds vandaag mogelijk om de foto's en de filmregistratie van Sprookjesland & Mary Poppins (en al onze eerdere leerlingenvoorstellingen) te bekijken! Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, ben je (oud)-leerling en wil je graag ook toegang tot de foto's en opnames, vraag ons dan om toegang! Veel plezier met kijken!

 

Fijne zomervakantie!

01-07-2019 18:57

De voorstellingen van afgelopen week waren weer een groot succes (foto's en filmpjes volgen nog) en zondag 30 juni was alweer de laatste les van dit schooljaar. Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, tekeningen en andere presentjes die wij hebben mogen ontvangen en alvast een hele fijne zomervakantie toegewenst!

Tijdens de zomervakantie houden we weer een dansfotowedstrijd, waarbij we voor de leukste foto een paar mooie dansschoentjes uitreiken! Meedoen? Mail je foto vóór 1 september naar balletschooldekattensprong@outlook.com! Uiteraard delen we alle inzendingen op onze (social) media. De winnaar wordt begin september bekend gemaakt!

Na de zomervakantie beginnen we weer op maandag 2 september. We hopen dat jouw kind het naar de zin heeft en door wil gaan met dansen! Je kunt je nu al (her)inschrijven om jouw kind van een plekje te verzekeren. Aanmelden kan nog in september zelf, maar door je vóór augustus in te schrijven help je ons enorm met de organisatie! Inschrijven voor volgend jaar kan door ofwel een papieren inschrijfformulier bij de dansles te vragen, ofwel het online inschrijfformulier in te vullen. Indien gewenst is het mogelijk om van dansstijl/-dag te wisselen of zelfs meer dan één les in de week te komen volgen; dit kun je allemaal aangeven op het inschrijfformulier. Het lesrooster van volgend schooljaar is bekend, maar kan nog wijzigen bij te veel of te weinig aanmeldingen voor een lesgroep.