Examens            Voorstellingen     Presentatielessen

Actueel

Schrijf je nu in!

18-03-2019 12:13

Vandaag beginnen wij weer met een nieuw semester vol danslessen in Amsterdam-West en Den Bosch! Dit semester sluiten wij weer af met een leerlingenvoorstelling! Onze school biedt een gevarieerd lesaanbod voor leerlingen vanaf 1,5 jaar t/m 55+ met de dansstijlen Klassiek Ballet, Acro, Jazz, Show, Musical en Tap. Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles of een volledige danscursus ! Instromen kan nog gedurende het hele schooljaar.

Dansexamens

18-03-2019 11:46

Afgelopen weekend was het weer tijd voor onze jaarlijkse dansexamens. Erg spannend, maar ook weer erg leuk om te doen. Wat hebben alle leerlingen hun best gedaan! Nu alleen nog wachten op de uitslag, en de bijbehorende diploma's en trofeeën. We willen alle ouders, kinderen en natuurlijk de examinatrice, Mrs. Wendy Hazelby, van harte bedanken voor hun inzet!

Proefles Peuter Dans met Mij (Amsterdam)

04-03-2019 14:19

Op zondag 24 maart, van 09:45-10:30, houden wij weer een proefles Peuter Dans met Mij (vanaf 1,5 jaar) in onze leslocatie in Amsterdam. Wil je deze les ook uitproberen met jouw peuter? Schrijf je dan snel in voor een GRATIS proefles!

Sjors Sportief & Sjors Creatief (Den Bosch)

27-02-2019 11:04

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente 's-Hertogenbosch hebben afgelopen week het Sjors Sportief/Creatief boekje in de klassen uitgereikt gekregen. Ook bij ons is het weer mogelijk om gratis een dansles te komen volgen om met onze danslessen kennis te maken. Inschrijven kan nog het hele schooljaar via www.sjorssportief.nl. 

Foto's Doornroosje nu te zien!

04-01-2019 14:13

Het is voor onze leerlingen vanaf vandaag mogelijk om álle foto's van de voorstelling Doornroosje in Den Bosch én Amsterdam online in te zien. Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, heb je meegedaan aan de voorstelling en wil je graag ook toegang tot de foto's, vraag ons dan om toegang door te mailen naar balletschooldekattensprong@outlook.com. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Adwin Verschoor. Mocht je de foto's willen laten afdrukken dan kan dat via de balletschool. Er zijn verschillende formaten mogelijk! Alvast een gelukkig nieuwjaar!

Filmregistratie Doornroosje nu te zien!

30-12-2018 14:11

Het is voor onze leerlingen vanaf vandaag mogelijk om de filmregistratie van Doornroosje (en al onze eerdere leerlingenvoorstellingen) te bekijken. Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, ben je (oud)-leerling en wil je graag ook toegang tot de opnames, vraag ons dan om toe gang! Veel plezier met kijken!