Examens            Voorstellingen     Presentatielessen

Actueel

Herinschrijven

18-05-2019 18:57

Zondag 30 juni is alweer de laatste les van dit schooljaar en na de zomervakantie beginnen weer op maandag 2 september. We hopen dat jouw kind het naar de zin heeft en door wil gaan met dansen! Je kunt je nu al herinschrijven om jouw kind van een plekje te verzekeren. Aanmelden kan nog in september zelf, maar door je vóór augustus in te schrijven help je ons enorm met de organisatie! Inschrijven voor volgend jaar kan door ofwel een papieren inschrijfformulier bij de dansles te vragen, ofwel het online inschrijfformulier in te vullen. Indien gewenst is het mogelijk om van dansstijl/-dag te wisselen of zelfs meer dan één les in de week te komen volgen; dit kun je allemaal aangeven op het inschrijfformulier. Het lesrooster van volgend schooljaar is bekend, maar kan nog wijzigen bij te veel of te weinig aanmeldingen voor een lesgroep.

 

Zomervoorstelling Mary Poppins / Sprookjesland

18-05-2019 18:56

Het einde van ons laatste semester komt in een snel tempo dichtbij. Daarmee wordt het ook weer tijd voor onze zomervoorstelling! Op woensdag 26 juni laten onze leerlingen in Den Bosch een eigen versie van "Mary Poppins" zien van 17:00-17:45 in de Speelzaal van BBS de Kruiskamp. Op zaterdag 29 juni laten onze peuters en kleuters in Amsterdam de voorstelling "Sprookjesland" zien van 10:30-11:15, en onze overige leerlingen "Mary Poppins" van 12:30-13:15, allebei in de Aula van KBS de Springplank. We hebben er zin in!

Kijklessen

05-05-2019 15:34

Donderdag 23 t/m woensdag 29 mei staan er weer kijklessen op het programma. Bij de peuter- & kleuterlessen zijn ouders / verzorgers welkom om de hele les te komen kijken. Bij de overige lessen zijn ouders / verzorgers alleen het laatste half uur van de les welkom, want in het eerste deel zullen we de voorstellingsdansen oefenen die we pas op de voorstelling zelf willen laten zien.

 

Examenresultaten

02-05-2019 16:59
Hoera! De rapporten, diploma's en awards zijn aangekomen! Wanneer we weer beginnen na de vakantie zullen we deze in de lessen gaan uitreiken!

Met de rapporten is ook de feedback van de uitslagen van de examens binnen! Zoals verwacht zijn al onze leerlingen weer geslaagd, én met hele mooie resultaten!
 
Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie! De resultaten heeft iedereen per mail ontvangen, maar staan ook onder het PIN (Personal Identification Number) op onze website.
 
Voor komend schooljaar, 2019-2020, kennen wij de volgende kandidaten een prestatiebeurs toe vanwege uitzonderlijke resultaten:
- PIN CGS220 met een Distinction (85) in Ballet
- PIN CGS624 met een Distinction (85) in Acrobatic Dance
- PIN CGS606 met een Distinction (85) in Musical Theatre
 

 

Cursus Peuter Dans met Mij (Amsterdam)

13-04-2019 16:35

Na de meivakantie, vanaf zondag 12 mei, starten wij weer met een cursus Peuter Dans met Mij (vanaf 1,5 jaar) in onze leslocatie in Amsterdam op de zondagen van 09:45-10:30. Wil je deze les ook uitproberen met jouw peuter? Schrijf je dan snel in voor een GRATIS proefles!

Pasen & Meivakantie

04-04-2019 16:20

Vanwege Pasen en de Meivakantie zijn er géén lessen van 19 april tot en met 5 mei. Bekijk hier ons vakantierooster.

Schrijf je nu in!

18-03-2019 12:13

Vandaag beginnen wij weer met een nieuw semester vol danslessen in Amsterdam-West en Den Bosch! Dit semester sluiten wij weer af met een leerlingenvoorstelling! Onze school biedt een gevarieerd lesaanbod voor leerlingen vanaf 1,5 jaar t/m 55+ met de dansstijlen Klassiek Ballet, Acro, Jazz, Show, Musical en Tap. Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles of een volledige danscursus ! Instromen kan nog gedurende het hele schooljaar.

Sjors Sportief & Sjors Creatief (Den Bosch)

27-02-2019 11:04

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente 's-Hertogenbosch hebben afgelopen week het Sjors Sportief/Creatief boekje in de klassen uitgereikt gekregen. Ook bij ons is het weer mogelijk om gratis een dansles te komen volgen om met onze danslessen kennis te maken. Inschrijven kan nog het hele schooljaar via www.sjorssportief.nl. 

Foto's Doornroosje nu te zien!

04-01-2019 14:13

Het is voor onze leerlingen vanaf vandaag mogelijk om álle foto's van de voorstelling Doornroosje in Den Bosch én Amsterdam online in te zien. Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, heb je meegedaan aan de voorstelling en wil je graag ook toegang tot de foto's, vraag ons dan om toegang door te mailen naar balletschooldekattensprong@outlook.com. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Adwin Verschoor. Mocht je de foto's willen laten afdrukken dan kan dat via de balletschool. Er zijn verschillende formaten mogelijk! Alvast een gelukkig nieuwjaar!

Filmregistratie Doornroosje nu te zien!

30-12-2018 14:11

Het is voor onze leerlingen vanaf vandaag mogelijk om de filmregistratie van Doornroosje (en al onze eerdere leerlingenvoorstellingen) te bekijken. Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, ben je (oud)-leerling en wil je graag ook toegang tot de opnames, vraag ons dan om toe gang! Veel plezier met kijken!