Examens            Voorstellingen     Presentatielessen

Actueel

Lesruimte wijziging (Den Bosch)

25-10-2019 15:04

Volgende week, donderdag 31 oktober, vinden de danslessen eenmalig plaats in de Speelzaal van het BBS Kruiskamp-Zuid aan de Churchilllaan 82. Onze normale lesruimte is dan niet beschikbaar vanwege een speciaal buurtfeest. Let op: dit is een ander gebouw dan waar we normaal zitten, het is vlakbij, iets verderop langs de Churchilllaan, tegenover de Sporthal. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!

Wintervoorstelling

20-10-2019 11:23

Op woensdag 20 november in Den Bosch en zondag 24 november in Amsterdam organiseren wij onze wintervoorstellingen, waarvoor wij al onze leerlingen willen uitnodigen. De voorstelling vindt plaats in Amsterdam in de Aula van KBS de Springplank, in Den Bosch in de Speelzaal van BBS de Kruiskamp. Iedere lesgroep wordt op een ander tijdstip verwacht.

Stuur ons vóór 17 november een mail terug om je aan te melden, zodat we weten hoeveel van onze leerlingen we kunnen verwachten. Uiteraard is deelname aan dit evenement voor onze leerlingen gratis. Leerlingen mogen zoveel publiek uitnodigen als zij willen.

Normaal les op de dag van de voorstelling? Let op: de voorstelling is in plaats van deze danslessen: door de voorstelling komen alle normale danslessen op deze dag dus te vervallen.

Dansworkshops met Let's Dance

07-10-2019 19:10

Samen met de Belgische dansstudio Let's Dance organiseren wij op zondag 3 november van 12:00-14:00 2 dansworkshops (inclusief een pauze), waarvoor wij graag al onze leerlingen van de lessen Show & Musical en Klassiek & Acro willen uitnodigen. Uiteraard is deelname aan dit evenement voor onze leerlingen gratis. (Onze leerlingen van de lessen Peuter & Kleuterdans zijn helaas nog te jong om aan dit evenement deel te kunnen nemen).

De dansworkshops vinden plaats in de Aula van KBS de Springplank in Amsterdam. Eén van de workshops wordt gegeven door jullie eigen dansdocente, de andere echter door een dansdocent van Let's Dance. Let's Dance neemt ook een selectie van haar eigen (gevorderde) dansleerlingen mee om aan de dansworkshops deel te nemen. We willen dan ook al onze leerlingen van harte aanmoedigen om bij dit (internationale) evenement aanwezig te zijn. Stuur ons een mail terug om je aan te melden, zodat we weten hoeveel van onze leerlingen we kunnen verwachten.

Normaal les op de zondag? Let op: de twee dansworkshops worden gegeven in plaats van de normale lessen Show & Musical en Klassiek & Acro op de zondagmiddag. We gaan er dan ook vanuit dat al deze leerlingen sowieso bij de dansworkshops aanwezig zullen zijn! (De lessen Peuter & Kleuterdans op die zondagochtend gaan gewoon door zoals gebruikelijk)

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!

Stadspas (Amsterdam)

26-08-2019 13:55

Ook dit jaar werken wij weer samen met de gemeente Amsterdam opdat kinderen met een Stadspas een semester lang bij ons kunnen dansen voor een eigen bijdrage van slechts 5 euro! Wij kunnen voor kinderen met een Stadspas (vanaf 2 jaar) ook nog een aanvraag doen bij het Jongerencultuurfonds, zodat zij het hele jaar gratis bij ons kunnen dansen!

Sjors Sportief & Creatief (Den Bosch)

21-08-2019 13:10

Ook het komende schooljaar doen wij weer mee met de Sjors Sportief & Creatief actie. Op 20 september worden de Sjorsboekjes uitgedeeld op de scholen in en rondom Den Bosch. Vanaf 5 oktober starten de nieuwe cursussen!

Schrijf je in!

20-07-2019 23:42

Maandag 2 september beginnen wij weer met een nieuw semester vol danslessen in Amsterdam-West en Den Bosch! Dit semester sluiten wij weer af met een leerlingenvoorstelling! Onze school biedt een gevarieerd lesaanbod voor leerlingen vanaf 1,5 jaar met de dansstijlen Klassiek Ballet, Acro, Jazz, Show, Musical en Tap. Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles of een volledige danscursus ! Instromen kan nog gedurende het hele schooljaar.

Foto's & Filmregistratie Zomervoorstelling

12-07-2019 10:49

Het is voor onze leerlingen sinds vandaag mogelijk om de foto's en de filmregistratie van de zomervoorstelling (en al onze eerdere leerlingenvoorstellingen) te bekijken! Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, ben je (oud)-leerling en wil je graag ook toegang tot de foto's en opnames, vraag ons dan om toegang! Veel plezier met kijken!