Workshop met Let's Dance

Samen met de Belgische dansstudio Let's Dance organiseren wij op zondag 3 november van 12:00-14:00 2 dansworkshops (inclusief een pauze), waarvoor wij graag al onze leerlingen van de lessen Show & Musical en Klassiek & Acro willen uitnodigen. Uiteraard is deelname aan dit evenement voor onze leerlingen gratis. (Onze leerlingen van de lessen Peuter & Kleuterdans zijn helaas nog te jong om aan dit evenement deel te kunnen nemen).

De dansworkshops vinden plaats in de Aula van KBS de Springplank in Amsterdam. Eén van de workshops wordt gegeven door jullie eigen dansdocente, de andere echter door een dansdocent van Let's Dance. Let's Dance neemt ook een selectie van haar eigen (gevorderde) dansleerlingen mee om aan de dansworkshops deel te nemen. We willen dan ook al onze leerlingen van harte aanmoedigen om bij dit (internationale) evenement aanwezig te zijn. Stuur ons een mail terug om je aan te melden, zodat we weten hoeveel van onze leerlingen we kunnen verwachten.

Normaal les op de zondag? Let op: de twee dansworkshops worden gegeven in plaats van de normale lessen Show & Musical en Klassiek & Acro op de zondagmiddag. We gaan er dan ook vanuit dat al deze leerlingen sowieso bij de dansworkshops aanwezig zullen zijn! (De lessen Peuter & Kleuterdans op die zondagochtend gaan gewoon door zoals gebruikelijk)

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!