Corona-maatregelen

Gelukkig gaat de Rijksoverheid vanaf 25 februari vrijwel alle Corona-maatregelen weer opheffen. Wat betekent dit voor onze balletschool?

  • Wij starten en eindigen de lessen weer op de normale lestijden. Kom dus 5 à 10 minuten van te voren om op tijd klaar te zijn met omkleden. De deur gaat in principe weer van het slot, zodat je zelf naar binnen en buiten kan lopen. Is de deur toch dicht gegaan en reageert er niemand op de bel, tik dan op het raam van de danszaal, dan komt iemand de deur open maken!
  • Ouders/verzorgers mogen tijdens de lessen én de examens zonder restricties (geen CoronaToegangsBewijs, mondkapje of 1,5 meter afstand nodig) weer mee naar binnen om te helpen met omkleden en/of te blijven wachten tijdens de lessen. Het omkleden en wachten tijdens de lessen kan in de kleedkamer. In het weekend kan dit ook in de hal; op doordeweekse dagen delen wij de hal met andere gebruikers en kan dit dus niet. Het is nog steeds niet mogelijk om te komen kijken tijdens de normale lessen én examens, met uitzondering van de lesgroep Dans met Mij.
  • Wanneer één van de onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag je helaas nog steeds niet naar de les komen:
  1. Heb jij of jouw huisgenoot in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende klachten gehad: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts?

  2. Is COVID-19 in de afgelopen 7 dagen met een laboratoriumtest vastgesteld bij jou of jouw huisgenoot?

  3. Heb jij in de afgelopen 24 uur nauw contact gehad met iemand waarbij COVID-19 is vastgesteld? Nauw contact is minimaal 15 minuten binnen 1,5 meter komen.

Mochten er strengere maatregelen komen, waardoor wij binnen geen danslessen meer mogen geven, dan zullen wij als alternatief de danslessen online of buiten aanbieden. De overgang naar deze online en buitenlessen valt volledig binnen onze algemene voorwaarden en is dus geen reden tot restitutie of vermindering van het lesgeld. Mochten hier vragen over zijn, dan horen wij het graag!