Diploma-uitreiking!

29-03-2021 19:10

Goed nieuws! In de week van 6 t/m 13 april zullen wij tijdens de eerste buitenlessen eindelijk de diploma's en trofeeën van onze dansexamen in december gaan uitreiken! Eind februari hebben wij per post de diploma's en trofeeën hiervan ontvangen, maar vanwege de lockdown hebben wij deze helaas nog niet eerder kunnen uitreiken.

We willen daarom al onze examenkandidaten van december vragen om deze week bij de buitenlessen aanwezig te zijn. Onze huidige leerlingen ontvangen de diploma's en trofeeën in hun normale les. Mocht je momenteel echter geen danslessen meer bij ons volgen, dan kan je in de week van 6 t/m 13 april een geschikte les uitzoeken op het huidige lesrooster om aan deel te nemen en de uitreiking bij te wonen.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn deze week én niet door gaan met de danslessen, neem dan even contact op om een alternatieve afspraak te maken om de diploma's en trofeeën op een ander moment in ontvangst te kunnen nemen! (Als je wél door gaat met de danslessen, krijg je ze gewoon de eerstvolgende keer dat je naar de les komt uitgereikt)