Examenresultaten

25-07-2021 11:56

Ze zijn pas net achter de rug, maar de uitslagen van de examens zijn alweer binnen! Zoals verwacht zijn al onze leerlingen weer geslaagd, én met hele mooie resultaten!

Leerlingen kunnen met behulp van hun PIN (Personal Identification Number) hun eigen examenresultaten herkennen en deze vergelijken met de overige resultaten. Klik op de resultatenpagina op de juiste dansstijl en -niveau voor de bijbehorende examenresultaten en meer uitleg over de examenresultaten, of voer je PIN in, in de zoekbalk boven aan de pagina.

Naar aanleiding van onze examenssessie van juni / juli 2021, kennen wij de volgende leerlingen een prestatiebeurs toe vanwege uitzonderlijke resultaten:

1. PIN CJL207 met een Distinction, 86, in Ballet én een Distinction, 86, in Acrobatic Dance

2. PIN CJL200 met een Distinction, 86, in Acrobatic Dance

3. PIN CJL195 met een Distinction, 86, in General Dance
4. PIN CJL245 met een Distinction, 86, in General Dance
5. PIN CGS608 met een Distinction, 86, in General Dance
6. PIN CGS580 met een Distinction, 86, in General Dance

7. PIN CJL227 met een Distinction, 87, in Acrobatic Dance

 

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie(s)! Meer uitleg over wat de score betekent kun je op de website bij de betreffende examenresultaten vinden. De opbouw van de score is op dit moment nog niet bekend. De rapporten, diploma's en awards zelf zijn namelijk nog onderweg met de post. Zodra deze gearriveerd zijn zullen we deze in de lessen gaan uitreiken en wordt de opbouw van de score ook op de website vermeld! Hou er rekening mee dat dit waarschijnlijk pas na de zomervakantie zal zijn!

Mochten hier nog vragen over zijn, dan horen wij het graag!