Fijne zomervakantie!

29-06-2020 18:55

De afgelopen week was alweer de laatste lesweek van dit schooljaar. Vanwege het Corona-virus werd alles anders dan gepland, maar we hebben hard gewerkt aan een volledig trimester aan online danslessen en voor de oudere leerlingen zelfs een online danswedstrijd! Graag willen we onze leerlingen en hun ouders / verzorgers hartelijk bedanken voor de blijvende steun tijdens deze moeilijke periode. Zonder enige regeringssteun of kwijtschelding van onkosten, zijn jullie degenen die het mogelijk hebben gemaakt voor onze balletschool om ook na de zomervakantie weer door te kunnen gaan met de danslessen. Als dank bieden wij alle leerlingen die ons gesteund hebben 15% korting aan voor hun eerstvolgende lesabonnement. Daarnaast blijven alle online danslessen nog de gehele zomervakantie beschikbaar om te blijven gebruiken. En tot slot verwachten wij binnenkort ook nog een kleine verrassing van de IDTA voor al onze leerlingen!

Voor volgend schooljaar hebben wij goed nieuws: met de nieuwe versoepelingen mogen wij gelukkig weer zoals vanouds binnen dansen én juf Lisanne is al enige tijd zwanger van een dochtertje! Zij zal echter ook na de zomervakantie de lessen zelf blijven geven, vanwege een door het Corona-virus veroorzaakt tekort aan bekwame invaldocenten. Rond de komst van de baby (ergens in september / oktober) zullen er daarom maximaal 4 weken geen les zijn. Om deze lesweken in te halen beginnen we komend schooljaar in plaats van in september al op maandag 17 augustus (woensdag 26 augustus in Den Bosch) en gaan wij door t/m 4 juli 2021 (7 juli in Den Bosch). Mocht onverhoopt, door bijvoorbeeld een terugkeer van de Corona-maatregelen, het toch niet mogelijk zijn om in augustus al binnen met de danslessen te starten, dan zullen we de start van het nieuwe schooljaar uitstellen en de lesgelden hieraan aanpassen.

We hopen dat jullie ondanks het Corona-virus met plezier terugkijken op de lessen en evenementen (de dansworkshops met Let's Dance en de wintervoorstelling) van het afgelopen schooljaar en door willen gaan met dansen! Je kunt je nu al herinschrijven om jouw kind van een plekje te verzekeren. Aanmelden kan nog in augustus zelf, maar door je vóór augustus in te schrijven, help je ons enorm met de organisatie! Het nieuwe lesrooster en de bijbehorende lesgelden zijn al gepubliceerd op onze website. Inschrijven voor volgend schooljaar kan door het online inschrijfformulier in te vullen. Indien gewenst is het mogelijk om van dansstijl/-dag te wisselen of zelfs meer dan één les in de week te komen volgen; dit kun je allemaal aangeven op het inschrijfformulier.