Foto's & Filmregistratie Wintervoorstelling

26-02-2020 12:06

Alle leerlingen hebben inmiddels per mail een link ontvangen waarmee het mogelijk is om alle foto's van de Wintervoorstelling 2019 in te zien. (Heb je de link niet ontvangen en wil je de foto's wel zien, laat het ons dan weten!) Deze foto's zijn bedoeld voor privégebruik en wij willen dan ook ieder vragen om ze niet verder te verspreiden of (online) te publiceren in verband met de privacyrechten van onze leerlingen.

De foto's zijn gemaakt door fotograaf Adwin Verschoor. Mocht je de foto's willen laten afdrukken dan kan dat door middel van een reply op deze mail met de fotonummers en het formaat waarin je de foto('s) wilt hebben. Er zijn verschillende formaten mogelijk en bij afname van 5 of meer foto's krijg je 10% korting:

10x15 cm (briefkaart)            1,00 euro per stuk

13x18 cm                                 1,50 euro per stuk

20x30 cm (A4)                        2,50 euro per stuk

25x30 cm                                3,00 euro per stuk

Het is ook mogelijk om daar de filmregistratie van deze en eerdere voorstellingen te zien. Deze opnames zijn bedoeld voor privégebruik door onze leerlingen, zodat zij zichzelf kunnen terugzien op het podium. Wij willen dan ook ieder vragen om ze niet verder te verspreiden of (online) te publiceren in verband met de choreografie-, muziek- en privacyrechten die op deze opnames rusten. Veel plezier met kijken!