Fijne zomervakantie!

01-07-2019 18:57

De voorstellingen van afgelopen week waren weer een groot succes (foto's en filmpjes volgen nog) en zondag 30 juni was alweer de laatste les van dit schooljaar. Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, tekeningen en andere presentjes die wij hebben mogen ontvangen en alvast een hele fijne zomervakantie toegewenst!

Tijdens de zomervakantie houden we weer een dansfotowedstrijd, waarbij we voor de leukste foto een paar mooie dansschoentjes uitreiken! Meedoen? Mail je foto vóór 1 september naar balletschooldekattensprong@outlook.com! Uiteraard delen we alle inzendingen op onze (social) media. De winnaar wordt begin september bekend gemaakt!

Na de zomervakantie beginnen we weer op maandag 2 september. We hopen dat jouw kind het naar de zin heeft en door wil gaan met dansen! Je kunt je nu al (her)inschrijven om jouw kind van een plekje te verzekeren. Aanmelden kan nog in september zelf, maar door je vóór augustus in te schrijven help je ons enorm met de organisatie! Inschrijven voor volgend jaar kan door ofwel een papieren inschrijfformulier bij de dansles te vragen, ofwel het online inschrijfformulier in te vullen. Indien gewenst is het mogelijk om van dansstijl/-dag te wisselen of zelfs meer dan één les in de week te komen volgen; dit kun je allemaal aangeven op het inschrijfformulier. Het lesrooster van volgend schooljaar is bekend, maar kan nog wijzigen bij te veel of te weinig aanmeldingen voor een lesgroep.