Maandaglessen ouders/verzorgers toch niet mee naar binnen

08-10-2021 14:24

Helaas heeft onze verhuurder afgelopen week besloten dat zij het toch nog te vroeg vinden om alle ouders/verzorgers op de maandag weer naar binnen te laten. Wij vinden dit erg jammer, maar hebben begrip voor hun standpunt. Zij willen voorkomen dat de verschillende groepen die op de maandag in het gebouw aanwezig zijn, maar verder niet met elkaar in contact hoeven te komen (balletschool, opvang, basisschool etc.), elkaar per ongeluk gaan besmetten. Na de herfstvakantie zullen ze de situatie opnieuw beoordelen, en hopelijk mogen we jullie dan alsnog ook op de maandag binnen gaan verwelkomen.

Let op: dit geldt dus alléén voor onze lessen op de maandag: in het weekend zijn wij de enigen in het gebouw en mogen alle ouders/verzorgers daarom wél mee naar binnen.

Dit betekent dat wij op de maandag tijdelijk teruggaan naar de situatie van hiervoor, waarbij kinderen bij de deur afgegeven en opgehaald zullen moeten worden. Het helpt hierbij als iedereen thuis al de balletkleding onder de normale kleding aandoet, zodat alleen kleding uitgedaan hoeft te worden en schoenen verwisseld hoeven te worden. Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze lestijd zijn alle leerlingen al 10 minuten voor de lestijd welkom om (zelfstandig of onder begeleiding van de juf) binnen te komen en zich alvast om te kleden. Is er niemand bij de voordeur? Klop dan even op het raam van de danszaal, dan doen we de deur (weer) open!

Zodra de situatie wijzigt, laten wij het uiteraard meteen weten! Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor jullie begrip. Mochten hier nog vragen over zijn, dan horen wij het graag!