Sinterklaas, examens en kerstvakantie

15-11-2020 15:56

In december zijn er een aantal dagen gepland waarop er geen lessen zullen zijn:

- In verband met de Sinterklaasviering hebben wij geen danslessen op zaterdag 5 december. Alle leerlingen van de zaterdag zijn welkom om die week aan te sluiten bij een vergelijkbare les op een andere dag (Zie het lesrooster voor de mogelijkheden).

- Op zaterdag 12 en zondag 13 december zijn er (livestream) dansexamens voor alle leerlingen vanaf 5 jaar. Hierdoor zijn er dit weekend geen normale lessen. De (video) dansexamens voor musicalzang en alle leerlingen van 3 en 4 jaar vinden al eerder plaats, op 25, 28 en 29 november, tijdens en/of na afloop van de normale lessen. Op deze dagen zijn er dus wél normale lessen. Alle leerlingen die examen kunnen doen hebben hierover al een aparte mail ontvangen met hun specifieke examentijdstip!

- Na de examens, op 14 december, beginnen we alweer met het volgende trimester. Van maandag 21 december t/m zondag 3 januari zijn wij echter gesloten in verband met de kerstvakantie.

Op onze website kun je ook altijd inzien op welke dagen er geen lessen zullen zijn. Mochten hier nog vragen over zijn, dan horen wij het graag!