Update Corona-Maatregelen: vanaf 6 april buitenlessen

27-03-2021 22:16

Helaas heeft de Rijksoverheid besloten dat de lockdown wederom verlengd moet worden. Wij hebben daarom besloten dat wij vanaf 6 april (t/m het einde van de lockdown) over zullen gaan op buitenlessen. Tot 6 april blijven de lessen nog volledig online op Zoom. Alle lessen zullen worden gegeven volgens het normale lesrooster. Dit betekent dat we iedereen op hun normale lesdag en -tijd op de les verwachten.

Buitenlessen

Voor de buitenlessen zijn er een aantal aandachtspunten:

- In Amsterdam gaan we dansen op het Robert Scottplein, tegenover KBS de Springplank. In Den Bosch gaan we dansen in de achtertuin van juf Lisanne op de Christiaan Huygensweg 1, naast het treinstation.
 

- Er is géén kleedruimte of wc beschikbaar, dus kom in danskleding en ga van te voren thuis naar de wc.

- Wij zullen buiten op een balletvloer dansen. Neem dus ballet- / jazzschoenen mee om aan te doen.
 
- Zorg voor extra warme laagjes met vestjes, leggings, beenwarmers etc. om danskleding warm genoeg te maken voor buiten. Hoewel het steeds warmer wordt, kan het nog best koud zijn.
 

- Bij slecht weer geven wij alsnog online lessen op Zoom. Dit melden we via de mail.

- Blijf als ouder/verzorger niet wachten en kijken naar de lessen. Niet alleen werkt dit erg afleidend voor de leerlingen zelf, maar dit is momenteel vanuit de Rijksoverheid ook niet toegestaan.

- Ook voor de buitenlessen geldt de gezondheidscheck voor de leerlingen en dat ouders/verzorgers 1,5 meter afstand houden!

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, of tijdelijk van lesdag willen wisselen, laat het ons dan graag van tevoren weten! Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij het uiteraard ook!

Tot in de les!