Welke kleding heeft mijn kind nodig voor de lessen?

10-03-2019 17:25

In verband met de veiligheid mogen leerlingen tijdens het dansen geen sieraden (ook oorbellen) dragen en lange haren moeten vastzitten; uit de ogen en uit de nek. Bij Klassiek, Acro & Jazz bij voorkeur de haren in een knot.

Waar kan ik danskleding kopen?

Waar moet ik op letten bij het kopen van balletschoentjes?

Hoe maak ik een balletknotje?

Peuter & Kleuterdans:

Meisjes hebben een zwart balletpakje nodig, een los zwart lang rokje (géén tutu), witte sokken en roze leren balletschoentjes met elastiek en een doorlopende zool.

Jongens hebben een zwarte korte broek nodig, een strak wit t-shirt met korte mouwen, witte sokken en zwarte leren balletschoentjes met elastiek en een doorlopende zool.

Ouders / verzorgers die meedansen bij Dans met Mij hebben zelf ook kleding nodig waarin je goed kan bewegen!

Klassiek, Acro & Jazz:

Meisjes van niveau Preparatory en Primary hebben een zwart balletpakje nodig, een los zwart lang rokje (géén tutu), witte sokken en roze leren balletschoentjes met elastiek en een doorlopende zool.

Jongens van niveau Preparatory t/m Grade 5 hebben een zwarte korte broek nodig, een strak wit t-shirt met korte mouwen, witte sokken en zwarte leren balletschoentjes met elastiek en een doorlopende zool.

Meisjes van niveau Grade 1 hebben een zwart balletpakje zónder rok nodig, een roze balletpanty met convertible voet (spitzenpanty) en roze leren balletschoentjes met elastiek en een doorlopende zool.

 

Meisjes van niveau Grade 2 t/m 5 hebben een zwart balletpakje zónder rok nodig, een roze balletpanty met convertible voet (spitzenpanty) en roze leren balletschoentjes met linten en een doorlopende zool.