Wintervoorstelling

02-11-2021 22:58

Om het gevoel van theater en presentatie te ontwikkelen, houden wij in principe twee keer per jaar een leerlingenvoorstelling met alle leerlingen vanaf Pre-Juvenile. Helaas hebben we het afgelopen anderhalf jaar geen voorstellingen meer kunnen geven vanwege Corona, maar nu is het eindelijk weer zover!

Op zondag 28 november is de 1e voorstelling van 11:15-12:00 en de 2e voorstelling van 14:15-15:00, allebei in de Aula van KBS de Springplank in Amsterdam. Op woensdag 1 december is er een voorstelling van 17:45-18:30 in de Speelzaal van BBS de Kruiskamp in Den Bosch. In verband met Corona vragen wij onze leerlingen dit keer om maar 2 volwassenen in Amsterdam / 4 volwassen in Den Bosch uit te nodigen om te komen kijken, naast hun (minderjarige) broers/zussen. Alle toeschouwers vanaf 13 jaar hebben een CoronaToegangsBewijs nodig om bij de ingang van de zaal te laten scannen. Mochten hier vragen over zijn, dan horen wij het graag!

De leerlingen die deelnemen aan de voorstellingen dienen al eerder aanwezig te zijn. Elke lesgroep heeft een eigen repetitietijdstip, want ze krijgen dan beperkt de tijd om hun voorstellingsdansen op het podium te oefenen. Zie de persoonlijke mail voor de repetitietijden. Helaas is publiek bij de repetities niet toegestaan.

De kleedkamer vormt op de dag van de voorstelling ons podium, waardoor er alleen in de hal omgekleed kan worden. Het helpt hierbij als iedereen thuis al de balletkleding onder de normale kleding aandoet, zodat alleen kleding uitgedaan hoeft te worden en schoenen verwisseld hoeven te worden. Voor de voorstelling hebben ze hun uniform nodig. Zonder uniform kunnen ze helaas niet meedoen aan de voorstelling en wij lenen geen kleding uit. Graag van te voren naar de wc gaan en géén spullen mee naar binnen nemen.

Deelname is inbegrepen bij het lesgeld; hiervoor hoeft niets bijbetaald te worden. Wij gaan ervan uit dat iedereen meedoet. Indien ze niet mee wil/kan doen, laat het dan zo snel mogelijk weten, zodat we weten hoeveel kostuums we klaar moeten leggen.

Normaal les op de dag van de voorstelling? Let op: de voorstelling is in plaats van deze danslessen: door de voorstelling komen alle normale danslessen op deze dag dus te vervallen.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!