Click here for English 

Inschrijven cursus

Lees voor een inschrijving altijd eerst de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid!

Je kunt gedurende het hele schooljaar instromen, zolang er nog plaatsen vrij zijn in de betreffende les. Het onderstaande formulier is alleen bedoeld om je definitief in te schrijven voor onze danslessen; wil je eerst nog even kijken of onze danslessen bij jou passen, meld je dan aan voor een gratis proefles! Je ontvangt na inschrijving binnen een week per mail een bevestiging en de bijbehorende informatie en factuur! Wil je deze bevestiging niet missen? Voeg dan "balletschooldekattensprong@outlook.com" toe aan jouw veilige afzenders en/of controleer jouw SPAM-inbox regelmatig. Tot binnenkort!

Betalingsverplichting

Door het onderstaande formulier in te vullen ben je verplicht tot betaling van het lesgeld voor de duur van het gehele abonnement, ongeacht het daadwerkelijke aantal gevolgde lessen. Gedurende de gekozen periode is het namelijk niet mogelijk om tussentijds op te zeggen en vanwege de wettelijke uitzondering voor diensten voor vrijetijdsbesteding met een afgesproken periode is er geen recht op bedenktijd.  Betalingsverplichtingen vervallen alleen in uitzonderlijk situaties, zoals vastgelegd in onze Algemene Voorwaarden. De lessen niet meer volgen ontheft je dus niet van je betalingsverplichting!

Inschrijven cursus

Met het versturen van het onderstaande formulier ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (inclusief betalingsverplichting en Privacybeleid) van Balletschool de Kattensprong, en verklaar je 18 jaar of ouder te zijn.