Wat zeggen anderen over onze school?

Mail ons jouw review of laat er een achter op google!
 
Wij verwerken alleen de positieve reviews van mensen die wij persoonlijk kennen, namelijk (oud-)leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Ik wil je graag een heel groot compliment geven voor vandaag; ongelooflijk hoe je al die kinderen een superleuke ochtend hebt bezorgd en een ontzettend vertederende voorstelling hebt laten brengen. Ik heb diepe bewondering voor je didactische vaardigheden en inzicht, als je een ochtend als deze zó soepel kunt laten verlopen, met zo'n grote groep kinderen. Het grootste compliment komt misschien wel van M.. Ik vroeg haar voor het slapen gaan wat ze het allerleukste van de dag vond. Ik moet daarbij vermelden dat we vanmiddag met de opa's, oma's en tantes nog Sinterklaas hebben gevierd, waarbij ze echt overladen is met cadeaus en snoepgoed. Het antwoord was helder: "Ballet!"

Wat ben ik blij dat ze doorging en R. wilde ook heel graag blijven. Dansen is voor haar een uitlaatklep waar ze heel veel plezier uithaalt. Ook heeft ze faalangst, maar door dansen ziet ze dat dit best goed kan gaan. En ik zie dat deze angst minder wordt. Ook mag ze jou erg graag en vindt ze je lief. Ik vertel dit omdat ik je hiervoor wil bedanken als moeder. Om mijn dochter te zien stralen bij het optreden en haar met zoveel plezier naar jou toe te zien gaan. Ik zie hoe ze groeit. Ik vind het belangrijk dat je weet hoe belangrijk je voor mijn R. bent en hoe fijn ze jou als lerares vindt.

Onzettend bedankt hiervoor!! Dit is echt heel fijn en het helpt enorm om deze situatie wat leuker te maken! J. was best bang voor het dansexamen, maar sinds dat niet doorging staat ze hier thuis echt elke dag de pasjes en choreografieën voor te doen. Ik hoop dat we elkaar zsm weer live zien en alles weer zijn ouderwets gewone gang zal gaan... Nogmaals bedankt voor de online lessen! We gaan er morgen mee aan de slag!

We willen u allemaal hartelijk bedanken voor de geweldige lessen. De meiden hebben ervan genoten en afgesloten met een prachtige voorstelling. Heel erg bedankt hiervoor. Wij wensen u een fijne vakantie en kijken uit naar de lessen in september.

Ik wil je bedanken voor de leuke les die je altijd hebt gegeven. Heel veel succes met wat je doet! Ik heb het al vaker gezegd, maar ik heb respect voor je hoe je het doet. Altijd mega professioneel en goed verzorgd.

Wat was de voorstelling prachtig en wat heb je het weer fantastisch gedaan, wij hebben daar zoveel respect voor! Die hele organisatie en de kinderen waren allemaal zo vrolijk en deden zo goed mee! Brava voor jou! M. heeft veel zin om na de zomer weer te beginnen!

Ik vind ballet heerlijk!Je bent een geweldige lerares en ik zal iedereen die ballet wil doen bij je aanbevelen!

Ze heeft het ontzettend naar haar zin gehad bij jou. Daarvoor dank! Wij hebben genoten van de voorstelling. Knap hoe je dit in elkaar hebt gedraaid. Nogmaals dank!

Via deze weg wil ik je nog laten weten dat het optreden super was. We hebben genoten van alle kinderen. Veel respect dat je zoveel, merendeel alleen, voor elkaar krijgt. Tot de volgende les.

K. en I. vonden het leuk om aan de voorstelling deel te nemen. We zijn je dankbaar voor de balletlessen die je K. en I. hebt gegeven.

Ik was vanmorgen met schoondochter en C. op proefles. Het was een groot succes. Daarvoor dank. Het zal zeker een vervolg krijgen.

She enjoyed the lesson very much today and would like to continue!

Dan hierbij ook nog even de gelegenheid om je te complimenteren met hoe je de danslessen vormgeeft en hoe je omgaat met alle kinderen. We vinden dat je dat ontzetten leuk doet!

D. vond het superleuk. Wij zouden haar graag willen inschrijven. Ze vond het leuk en zou meer lessen willen volgen.

We enjoyed the trial lesson very much. I. was a bit scared at first but the teacher did a great job with including her in the lesson. In the end she was very happy. I have now signed I. up for the class.

Bedankt voor de lessen en de begeleiding. T. heeft het erg leuk gevonden! De voorstelling vond hij geweldig!

Ze was superenthousiast om weer te beginnen met dansen. Ik denk zelf ook dat dit heel goed bij haar past.

Allereerste bedankt voor de mooie voorstelling. Ik heb H. echt zien groeien. Prachtig om te zien. Mijn complimenten voor u als lerares.

Great, she really loves her ballet. We are both very pleased with the great job you do for the kids. So happy to have joined. Thank you.

Bedankt voor de leuke lessen! L. heeft er van genoten en voeg al wanneer ze weer naar balletles gaat. We gaan zeker weer overwegen verder te gaan met ballet.

Wij zullen C. en M. weer inschrijven voor het komende jaar! Ze hebben het ontzettend naar hun zin bij je in de les, dus we gaan vrolijk door!

Je mag haar gelijk inschrijven voor het hele jaar. Ze zei gisteren dat ze elke dag wel naar ballet wil. Dus dat zegt genoeg!

B. vond de les geweldig. Ballet vind ze niet zo leuk, juist de afwisseling met toneel en zang vind ze leuk.

S. vindt het superleuk! Ze kan al bijna niet meer wachten tot de volgende is :) Ik zal haar abonnement verlengen via de site

Nog bedankt voor de voorstelling, we hebben weer onwijs veel genoten ervan! M. praat er nog steeds over!

Hartelijk bedankt voor de lessen het afgelopen jaar! J. vond het heel leuk. De voorstelling vond ze erg leuk om te doen! En wij waren ook enthousiast als publiek. Heel erg bedankt voor alles.

J. wil zelf nog steeds heel graag. Dankjewel voor de fijne danslessen, voorstellingen en leuke foto's daarvan!

O. vindt ballet zo ontzettend leuk! Dansen is een onderdeel van haar dag en sinds ze de proefles heeft gevolgd is ze zo enthousiast, de les is echt iets om elke week naar uit te kijken voor haar!

We willen je bedanken voor je enthousiasme en we hopen dat we in onze nieuwe woonplaats net zo'n leuke dansles met leuke juffie voor E. zullen vinden

Wat fijn dat de lessen weer binnen kunnen. M. was erg verdrietig en nu weer super enthousiast dat ze verder kan met ballet

R. wil al super lang dansen en is sinds de proefles alleen maar enthousiaster geworden en wil het liefst elke dag komen dansen.

E. vindt het nog erg leuk om bij jou te dansen. Ik heb haar net weer ingeschreven voor het volgend trimester. Fijn dat zij naar het volgend niveau mag

L. vindt de lessen echt heel leuk, elke keer dat ik langs ga en even gluur, is ze aan het stralen en lachen en ik denk dat we ook het volgende trimester meedoen.

Thank you, Lisanne, the online material will be extremely appreciated to help activite I. at home for the next weeks. Very nice idea!

Ze vindt het tijdens de les volgens mij heel leuk. Ik heb enorm genoten van de kijkles en vond dat je het superleuk, inventief en liefdevol deed!

We hebben net de nieuwe oefeningen hier in de woonkamer gedaan, zo fijn dat ze toch nog haar dansoefeningen kan doen

Nu gaan we in het weekend lekker dansen met de Kattensprong. Dankjewel voor je harde werk om de online lessen mogelijk te maken

D. is een dansmeisje, vorig schooljaar vond zij het geweldig. Ook dit jaar wil D. bij Balletschool de Kattensprong lekker dansen

J. will be joining today onwards. She was very happy with the trial class and she likes you very much

Zolang ze er plezier in heeft mag ze wat mij betreft zo veel dansen als ze wil :D

Wat leuk! F. doet graag mee!

wat ontzettend leuk dat filmpje dat je doorstuurde vandaag!! Heel leuk om de progressie van die meiden te zien

Ze vond het super leuk. Ik heb de papieren ingevuld

D. heeft er veel zin in!

J. vond het fantastisch, en we hebben J. net ingeschreven

Het is echt heel erg balen dat er nu door de lockdown weer geen live lessen mogelijk zijn. Maar wel heel fijn dat jullie een online alternatief aanbieden! Dank je wel nogmaals voor alle moeite om ondanks de lockdown de danslessen mogelijk te maken! J. is er heel blij mee!

Ze vindt de lessen wel leuk

Volgens mij vond C. het best wel leuk

S. will join the class

S. wil heel graag gaan komen

Ze heeft met veel plezier bij jou gedanst. Veel dank daarvoor.

N. vindt het echt hartstikke leuk, dus ik heb haar meteen ingeschreven voor het volgende trimester.

Wij vinden het ontzettend leuk!

S. would love to start the dance classes again

Thank you for letting my daughter try out for the lesson. She really likes it and I would like her to take your ballet class

De meiden kijken er al heel lang naar uit! Samen naar balletles

We're very keen to start

De les zag er leuk uit!

B. mist haar balletles

S. heeft er enorm veel zin in!

Wij komen vanmiddag dansen! Ik heb de inschrijving voltooid

Ik wil je enorm bedanken voor je lessen de afgelopen jaren - je toewijding aan het vak en aan de kinderen zijn inspirerend om te zien

Ik heb F. opnieuw ingeschreven. Ze heeft er erg zin in!

J. is excited to join. I have just signed her up

F. wil weer op ballet! Ze is er een jaar vanaf geweest, maar ze wil toch weer graag op les

Wij hebben L. weer ingeschreven voor het volgende lesjaar

Wat doe je dat ontzettend leuk de online dansles, super!!

Danst al bijna 2,5 jaar met veel plezier!

L. wil zeker doorgaan met ballet

Ik wil jou ook graag nog bedanken voor de leuke stageplek en alle leerzame lessen!

M. heeft het ontzettend naar haar zin gehad en wil graag verder met de danslessen.

We kijken enorm uit naar de balletlessen, F. heeft het ontzettend gemist de afgelopen maanden

Wanneer de echte lessen weer beginnen zijn we er hoe dan ook weer bij want L. mist het zeker

Bedankt voor de goede inzet. O. heeft altijd erg veel plezier gehad tijdens jouw lessen.

Echt een super idee om het online te doen, A. vindt het helemaal geweldig

S. likes dance classes very much

Wat ontzettend leuk om het online te geven!

Wij volgen je lessen met veel plezier!

B. oefent al actief thuis. Bedankt voor deze mogelijkheid!

De online oefeningen zijn ook prima te doen. C. vindt het erg leuk!

Zij wil dolgraag verder

Ontzettend leuk dat je dit doet! Dankjewel!

Wat een leuk idee! Dank je wel

Z. heeft eerder bij jullie gedanst waardoor ze graag weer terug zou willen

W. had het erg naar z'n zin!

Bedankt voor je altijd leuke lessen

G. heeft zin in de dansles

Ze had er erg van genoten

Ook voor hem vonden wij het wel heel leuk, dus aan jouw lessen ligt het zeker niet.

Ze heeft afgelopen week genoten van de dansles en wil er graag mee verder gaan!

E. geeft aan dat ze wel door wilt gaan met ballet. Ik heb haar weer online aangemeld

We willen doorgaan met K. graag!

Ze vindt de lessen erg leuk en gaat ook echt met plezier naar de les.

R. had het heel erg naar de'r zin, ik heb haar net weer aangemeld.

L. wil graag doorgaan met de danslessen

Dank! Ik hoorde dat het enorm leuk was!

Ik moet zeggen dat ik de lessen via Zoom een ontzettend leuk initiatief vindt.

We would like to continue with the classes, S. really enjoys it.

F. vond het erg leuk! Erg leuk dat je dat doet!

Ze heeft veel bij jou geleerd. Ballet was natuurlijk helemaal nieuw voor haar en ook wel wat drempeltjes overwonnen. Ik vind je een hele fijne en professionele dansschool hebben, altijd duidelijke mails en alles prima op orde! Mocht iemand vragen zal ik je altijd aanbevelen

Ze geniet er zo van!

Bedankt voor de leuke lessen, ze geniet er echt van!

Ze danst zo graag en ik zie haar vooruitgaan

O. vond de proefles erg leuk!

Ze vind jou heel lief en ik vind je ook een hele goede juf. Bedankt voor de goede zorgen

Ze is heel enthousiast over de proefles vandaag, ze is er volgende week dus weer bij!

E. vond de les leuk

Ze vindt het erg leuk

Ik vond het heel fijn dat we mochten komen en zo welkom waren

Ze wil super graag heen, we genieten er beiden erg van

Wij willen E. graag inschrijven

Ze mist het heel erg

Wij komen na de zomer heel graag weer meedansen!

M. vond het erg leuk

Mijn dochtertje heeft vnadaag meegedaan aan een proefles, en zij heeft genoten

Y. wil graag weer komen dansen. Ik heb net het inschrijfformulier doorgestuurd

Onwijs veel dank voor de lessen en de voorstellingen de afgelopen tijd!

I. kan niet wachten om te beginnen!

Wij vonden de danslessen ontzettend leuk! Wij hebben zeker interesse!

Niet dansen is geen optie, R. vraagt elke dag wanneer ze weer mag

We komen zeker bij jullie terug

Ik heb M. zojuist weer aangemeld voor de lessen! Leuk dat het bijna weer gaat beginnen.

Ik heb L. ingeschreven, natuurlijk willen we nog terug komen

J. would like to continue with ballet this year

Heel erg bedankt voor de leuke lessen namens ons en nauurlijk namens R.

L. wil graag door met ballet

We vonden de lessen heel leuk. Bedankt voor alles!

Bedankt voor de leuke danslessen! We hebben er altijd erg van genoten!

We willen graag door met dansen

Ze komt dit jaar ook naar ballet en kijkt er erg naar uit.

Dankjewel voor de leuke danslessen

R. en E. willen graag doorgaan met ballet na de leuke proefles

Wij willen C. voor volgend jaar graag inschrijven!

L. wil graag weer door.

S. vond het hartstikke leuk!

Bedankt voor alle leuke lessen!

R. vond de dansles heel leuk. Ze komt vanaf volgende week meedoen.

Ik vind het leuk

Ik zou D. voor komend jaar weer willen inschrijven

Bedankt voor de leuke danslessen en een fijne Sinterklaas!

M. wil graag verder met dansen.

Wat was het leuk die voorstelling, bedankt!

F. en E. zouden graag door gaan met ballet.

N. danst komend seizoen graag weer mee

Bedankt voor de voorstelling, we hadden echt genoten! Dank je voor je inzet en moeite!

Bedankt voor de voorstelling, het was heerlijk. :)

Wat leuk georganiseerd gisteren, wij (en R.) hebben genoten!

V. wil graag weer dansen

Oh fijn, dan schrijf ik V. nu in!

L. heeft de proefles heel leuk gevonden! Ze wil dan ook graag bij jullie komen dansen.

L. heeft er veel zin in

I want to thank you for all you nice lessons and care.

Ik ben blij dat het er is met zoom, beter iets dan niets

De balletles vindt ze heel erg leuk

Ik heb de indruk dat ze het heel leuk vindt op ballet

Ik heb het als een heel fijne les ervaren. Mocht ik mensen tegenkomen zal ik ze jouw kant op sturen!

E. vond het dansen in ieder geval erg leuk!

Ze leeft voor dansen, als het aan haar ligt is er elke dag balletles met juf Lisanne. Ze heeft er altijd zoveel zin in, krijgt er energie van en discipline. Thuis verkleed ze zich graag in het balletpakje om de oefeningen na te doen en te laten zien.

Thank you, she loved the lessons!

Ik vond het een leuke les.

R. vond het geweldig.

Ik vind haar balletles erg belangrijk

ik wil zeggen dat ik de les zo leuk vond en je vriendelijkheid met de kinderen, dus ik zal het zeker geweldig vinden dat ze met je leert

Hartelijk dank voor de danslessen waar S. met plezier aan meegedaan heeft

Trouwens nog eens bedankt voor de erg leuke voorstelling! Wij hebben ervan genoten!

De kindjes vonden het enig gisteren! Bedankt!

Wij vonden het weer erg leuk en willen graag doorgaan.

Ze vindt het dansen erg leuk en geniet er enorm van, dus ze blijft lekker komen.

Dank je voor de leuke lessen, L. genoot ervan.

Wij vonden het ontzettend leuk en willen er graag mee doorgaan.

E. was weer heel blij met de les! Dank!

Wij vonden het de vorige les hartstikke leuk en schrijven ons daarom graag in.

L.'s reactie: "Ik wil nu naar balletles!"

J. heeft het ontzettend leuk gehad en gaat graag door. Jij bedankt voor de leuke lessen.

Merci voor alle danslessen!

Bedank voor je fijne en betrokken lessen!

V. en wij vinden het in ieder geval hartstikke leuk.

Veel succes gewenst met de danslessen. Je doet het superleuk met de kinderen!

Ik wil even aangeven dat de voorstelling heel mooi en leuk was. Ik heb hier echt van genoten.

Wij en M. vonden de dansles heel erg leuk.

Bedankt voor de les van zojuist. N. en ik zijn beide zeer enthousiast.

S. en ik hebben genoten van je balletles gisteren.

Mijn dochter vond de show-musicalles heel erg leuk. Ze deden een liedje van Annie.

C. heeft er erg van genoten!

S. heeft het vorige week superleuk gevonden en wil heel graag starten.

Ze vond het heel erg leuk.

J. vond het leuk.

Nogmaals dank voor de fijne lessen. L. keek er steeds weer naar uit

S. heeft heel veel plezier in de danslessen, dus ze gaat graag door!

Ik weet wel dat ze door willen gaan!

Dank voor de lessen. Zij heeft het erg naar haar zin gehad. Daarnaast ben ik blij dat haar houding en gevoel voor muziek zo is ontwikkeld

I. wil graag op dansles om dat ze het zo leuk vindt

Ze houdt heel erg van dansen en vond de danslessen altijd heel leuk.

Ik wil haar graag op ballet houden, ze vind het zo leuk!

Uiteraard doen ze mee aan de voorstelling! De meiden willen graag oefenen thuis (eigen initiatief)

Dank voor de leuke lessen, S. wordt er zo blij van.

L. vindt de musicallessen heel erg leuk!

We willen je bedanken voor alles

Ze vind het heel erg leuk om te doen

She has really enjoyed the lesson today

Zij vindt het erg leuk!

Dank weer voor de les van gisteren. Ik ben ontzettend tevreden over jouw lessen en vind het heel leuk hoe je ballet op een speelse manier aanleert

Thank you for the proefles, our daughter liked it a lot! We would like to register her for the upcoming trimester

Heel leuk dat de voorstelling door kan gaan!

We laten haar andere hobby, het hockey, voorbij gaan, omdat zij (en wij) liever naar ballet gaat

Zij wil graag doorgaan als in het eerste trimester

Zij wil dolgraag weer mee dansen in 2022 natuurlijk

Ze heeft er heel veel zin in

Ze heeft het zo naar haar zin op de balletles, Dankje!!

Ze heeft trimester A gevolgd, en na de mooie wintervoorstelling van vandaag gaat ze graag door met trimester B

My daughters attended the first dance class at KBS and loved it.

Wat ontzettend jammer, helaas. Gelukkig weet jij er meteen een positieve draai aan te geven. Dank je wel, ik vind het echt super hoe goed jij alles zo snel weet op te lossen, regelt en communiceert.

She is extremely happy to come to ballet

Het is weer een hele puzzel voor je, fijn dat je ieder geval mogelijkheden biedt!

Fijn dat het toch nog door kan gaan, ze hebben er hard voor gewerkt!

They enjoyed the dancing lesson

We hebben er erg van genoten en komen graag later weer terug

We kijken uit naar de lessen

Ze wilt graag komen

We are going to come next weekend. Thank God it is open again

Fijn dat de lessen weer doorgaan

We zijn weer terug en ze wil graag weer komen dansen

Mijn dochter vindt de les leuk dus ik wil haar inschrijven

Ik heb haar voor 3 dagen per week ingeschreven want zij is helemaal gek op ballet dance

She had so much fun with your lessons

Ze gaat door met de balletlessen in het 3e trimester. Ze komt altijd vrolijk thuis van jouw lessen

Bedankt voor alles en voor deze leuke tijd die ze heeft gehad met jou!

De proefles heeft ze echt goed ervaren, ik ook als moeder, daarom wil ik dat ze graag blijft dansen zo lang ze het leuk vindt.

Ze was dolenthousiast na de les dus wil ik haar graag opgeven voor de rest van het jaar

We appreciate the Zoom lesson you organized

She likes ballet lessons a lot, we would like to continue the lessons.

Dank je voor alle fijne lessen!

Ze wil graag weer meedansen

I just signed up the kids so they will both be coming

Ze had de proefles erg leuk gevonden, dankje!

Dat is een leuk bericht voor het slapen gaan! Leuk nieuws voor als ze wakker wordt!

Wat ontzettend leuk! Dank je Lisanne. Mooi filmpje

Wonderful news! Thanks Lisanne

We would like to proceed with the next term

Wij en zijzelf vinden de dansen heel leuk

Ze is sowieso fan van de dansles, dus bedankt daarvoor!

Ze vond de eerste les spannend maar uiteindelijk wel leuk

Zoveel dank voor jouw lessen, ze heeft echt heel aandachtig meegekeken naar alle uitleg over de anatomie van het lijf en de verschillende houdingen. Ik kan echt zien dat ze kennis van haar lijf echt heel interessant vindt en dat het invloed heeft op haar houding en hoe ze beweegt. Zo veel dank hiervoor!

Bedankt voor de balletlessen!

I think the class was great so thanks for that

Bedankt voor alle lessen!

Dan wil ik je bij deze heel erg bedanken voor alle fijne en leuke lessen. Ze heeft er erg van genoten

Heel veel dank voor de lessen die zij heeft mogen volgen bij jou!

Ze is heel blij met de lessen. Ze kan de vooruitgang met dansen en bewegen voelen. Wij als ouders zien hoe je met plezier en met stralende energie de lessen geeft. Dankjewel!

Bedankt voor alles en veel succes en geluk!

Bedankt juf Lisanne dat je ons les hebt gegeven

Bedankt voor alles en tot september

Dankjewel voor weer een heel leuk dansjaar! Tot na de zomer!

Ze gaat door met de danslessen

Danst al jaren met veel plezier :)

Ze gaat graag door met dansen

Al jaren tevreden

Ik heb zojuist het inschrijfformulier online ingevuld. Super dat het nu voor het hele jaar is. Daar maken wij graag gebruik van met de stadspas

Ze danst zeker weer mee! Ze heeft er weer zin in

Ze komt graag weer dansen en ik wilde haar broertje aanmelden voor Dans met Mij

Ze wil heel graag naar de volgende cursus komen

Ze danst graag weer mee in het nieuwe seizoen

She loved your classes and thank you so much for giving her the opportunity to open up with her dance. Many thanks and wishing you the best for your class

Ze kijkt er al naar uit

Ik ben zeker van plan om haar weer in te schrijven!

Ik schrijf haar sowieso in

Mijn dochter houdt van dansen, vorig jaar zat ze ook op dansles en vond het fantastisch!

Ze vond het geweldig!

Na de eerste les was ze heel erg blij. Ze wil heel graag door

Ze vond het heel leuk en wil graag lessen gaan volgen. Ik heb haar net opgegeven

Ze wil heel graag meedoen aan het proefles voor ballet

Ze vond het volgens mij wel leuk!

Ze vond het een leuke les

Ze heeft er zin in!

She had so much fun during the lesson, thanks! I'm going to subscribe her

Ze heeft een super proefles gehad! Ze vond het heel leuk, dank je wel!

Ze vond de oefenles leuk

Wij zijn zeker van plan om lekker te blijven komen!

Ik zou persoonlijk nog door willen gaan omdat ik merk dat ze wel losser wordt en ze vindt ook leuk om heen te gaan

I would like to say thank you for your amazing job

Thanks for the classes, she really loves it

Ze vond afgelopen week de dans les leuk. Zij zal voortaan ook komen

Ze heeft het vaak over de lessen gehad en wil heel graag weer beginnen

Het lijkt haar erg leuk en ze wordt erg enthousiast van haar grote zus die al bij jullie danst

Ze heeft er zin in!

Ze vond de proefles leuk

Ik wil je wel bedanken voor de jarenlange lessen die je met veel passie hebt gegeven. Ze heeft er veel van geleerd

Ze vonden de balletles erg leuk. We schrijven ze dus heel graag in als lid

Ze had er op zich wel plezier in

Ze vond het heel leuk!

Heel erg bedankt voor de fantastische lessen!

Zij vond de balletles gisteren erg leuk en zou graag aanhaken bij deze les

Ze heeft het erg naar haar zin bij jou op balletles

Ze vond het geweldig

Ze vond het leuk om mee te doen

Ze vindt de lessen super leuk

Nogmaals enorm bedankt voor de balletles. Ze vond het heel leuk, omdat ze het fijn vond voelen en jou erg aardig vond en de les ook leuk. Ik wilde je nog een extra compliment geven want terwijl ik aan het wachten was sprak ik 2 ouders die enorm dankbaar waren en erg enthousiast vertelden hoe leuk hun dochters jouw les vonden en hoe fijn ze het al een aantal jaren hebben. Dat zegt veel over jou als mens en als balletjuf! Heel veel succes met alles wat je doet

Ze vond het erg leuk

Na de proefles vanoochtend met onze dochter, willen we verder gaan met de les!

She likes it so much, she will be happy to do 2 lessons on one week after the holidays

Ik wil jou bedanken voor alle jaren dansles die jij aan haar hebt gegeven

Ze vond de les geweldig!

Ze komt met heel veel plezier naar jouw lessen en is thuis nog vaak verschillende oefeningen die ze heeft geleerd aan het laten zien

She is going to continue with the Pre-Juvenile. As soon as possible I will the form online!

Wij hebben genoten van de voorstelling. Wat hebben de kinderen het goed gedaan! Maar ook alle complimenten naar de organisatie!

Dankjewel voor de super leuke lessen en we hebben echt genoten van de voorstelling

Ik vind het super leuk om naar dansles te gaan. Ik zit nu al bijna 4 jaar bij jou op dansles en ik vind het super leuk!

Bedankt juf Lisanne voor een mooi jaar vol met dans

Heel erg bedankt voor het afgelopen dansjaar

Ik heb haar zojuist weer via de website ingeschreven voor ballet- en musicalles

Wij genoten veel met dansen en willen na een jaar doorgaan met Kattensprong. Hartelijk bedankt voor uw begeleiding

Danst al sinds 5,5 jaar met veel plezier :)

Als ze straks drie is lijkt het ons leuk als ze weer doorgaat met ballet, ook omdat ze dan in aanmerking komt voor een nieuwe cursus.

Ze kijkt er elke keer naar uit

Ze danst nog steeds met heel veel plezier bij de Kattensprong

Kan ik haar opgeven voor het nieuwe jaar? Ze vindt ballet geweldig!

Mijn dochtertje die vorige week een proefles heeft meegedraaid wilt graag met de balletles door.

Ze komt aankomende schooljaar graag weer

Ze heeft afgelopen jaren met veel plezier bij jullie gedanst en komt graag weer dansen

Ik wil haar graag weer inschrijven. Zij volgde de les Musical en daarnaast nog Klassiek Ballet

Ze willen graag doorgaan met de dansles

We kijken er iig weer naar uit!

Wij hebben er samen super veel zin in

Ze vond het wel heel erg leuk

I really liked the classes and the energy you were sharing with the children. Thank you a lot for the classes we had - we really enjoyed them

Ze heeft er superveel zin in

She is very excited about the dancing lessons

Looking forward to class!

Ik wil je in ieder geval bedanken voor de leerzame en leuke tijd waarin ze mocht leren dansen groeien en bloeien, je hebt haar zoveel meer gegeven dan alleen een trofee en dan diploma. Je bent onmisbaar

De meiden hebben het hartstikke naar hun zin gehad vorige week tijdens de proefles

Volgende keer is ze er zeker weer bij, ze vindt het superleuk op ballet

Ik heb het formulier voor haar ingevuld. Ze vond het geweldig en we willen haar voor het hele jaar inschrijven.

Ze vond de proefles heel leuk. Graag willen we om verder te proberen een mini abonnement afsluiten

Ze vond de les super leuk, en wij ook :) ik heb ons zojuist ingeschreven online

Thanks for your warmth and attention to kids!

THANK YOU and your team for the joy you bring to so many little girls by offering these lovely ballet classes. I am sure it's a lot of work to keep this business running and I want you to know that it makes a big difference. Thank you again

Ze heeft vorig jaar meegedanst met de Dans met Mij les. Wij wilden haar in de afgelopen maanden ook wat andere sporten/hobbies aanreiken, maar zij wil het liefst weer op balletles

Ik denk dat ik haar ook de tweede helft van dit schooljaar nog bij jou balletles wil laten volgen

We vinden de dansles erg leuk en zullen op een later tijdstip waarschijnlijk wel terugkeren!

Voor nu heel erg veel dank voor alle lessen en de uitvoering van voor de zomer zal ons altijd bijblijven

Ze heeft er heel veel plezier in. Het is goed voor haar ontwikkeling. Ze leert veel

Ik heb haar net geschreven voor komende half jaar. Nogmaals dank! Ze vind je lessen echt heerlijk!

I had such a great time with her at the ballet lesson last week, and we would like to join again

Bedankt voor de les gisteren, ze heeft er echt van genoten

Ik ben blij dat ze doorgaat met de lessen. Veel dank voor de aanvraag bij het fonds!

Ze heeft zich met plezier weer ingeschreven voor het voorjaar :)

She loves dancing. She really enjoyed trial lesson

Ze vond de proefles heel leuk en goed voor haar ontwikkeling en omgaan met andere kinderen

Ze doet haar best er zoveel mogelijk wel te zijn want ze vindt het heel leuk

Ze vond het geweldig! Ze heeft nog een paar andere proeflessen (voor sport en muziek) staan. Ik vermoed dat ballet op nr 1 blijft staan, dus als dat zo blijft dan schrijven we haar over een paar weken graag in

Ze zijn enorm trots op hun diploma's en trofeeën! Morgen laten ze de foto's ook in de klas zien. Volgend seizoen willen ze graag door met dansen!

She had a wonderful trial lesson last week! We would like to sign her up for more classes

Dank voor de mogelijkheid, ze heeft weer genoten. Ze was zo ontzettend enthousiast

Ze danste lange tijd heel graag bij jou. Misschien dat ze het later ooit weer oppakt. In ieder geval van harte bedankt voor de mooie tijd die ze in jouw balletschool had!

This is so exciting!

Echt spannend!

Bij deze willen we je bedanken voor de leuke voorstelling van vanmorgen! Geweldig dat je er ondanks de zeer jonge leeftijd van alle meisjes al zo'n groot gebeuren van maakt! Ik hoop, ook voor jou, dat het Stadsdeel ook op de hoogte is van wat jij neerzet. Het publiek / doelgroep is zeer gemengd en van allerlei etnische achtergronden. En toch komt iedereen maar voor 1 ding: met elkaar genieten van kunst en van zijn / haar dochter. Leve de multiculturele samenleving. Nogmaals bedankt. Ik denk dat onze dochter wel doorgaat met de lessen.

L. is er heel blij mee (en wij ook natuurlijk). Ik wilde ook nog een compliment teruggeven. Zeker nadat we er bij waren tijdens de open les weet ik hoe leuk en gestructureerd je de balletlessen geeft. L. vindt het altijd heel leuk om naar ballet te gaan en doet doordeweeks vaak ook haar balletschoentjes binnen aan. Ik zie haar als we muziek opzetten vaak balletbewegingen maken en toen ze iets wilde laten zien wat aan de muur hing deed ze dat met een ballethouding. Dank voor de leuke en leerzame lessen dus!

Z. was 2 jaar en 3 maanden toen ze haar eerste les bij jou had. Ze stráálde als het weer "dansdag" was. Ik vind dat je het geweldig doet met die kleintjes! Lisanne, veel succes met je danslessen en je dansschool, veel dank voor het plezier dat je mijn kleindochtertje hebt gegeven.

E. is zo enthousiast. Ze wilde eigenlijk niet meer naar haar peuterklasschool, alleen nog maar naar balletles. In huis draagt ze het liefst haar balletpakje en schoentjes de hele dag en geeft ze hele serieuze performances. Heel zoet.

Ik wilde je bedanken. M. vind het helemaal leuk om bij jou te dansen! Ze bekijkt alle filmpjes na van de kijkles laatst en doet alle dansjes na. Ik moet ook mee doen haha! Bedankt voor je bijdrage en inzet!

Ik was van de week op ahsportactie.nl bezig met zoeken naar een leuke sport om te doen, en zag ineens Balletschool de Kattensprong voorbij komen... Dus misschien zie je me binnenkort ineens in een tutu in de les staan.

M. is erg enthousiast om door te gaan naar het volgende niveau. Ze wil graag de Show, Musical en Tap. Dat belooft zeker wat goed. Jij ook bedankt. M. vindt dansen nog steeds het leukst wat er is. Daar heb je zeker wel een groot aandeel in! Dankjewel hiervoor!

Ze vond het heel leuk om lessen van jou te nemen en ben ook heel tevreden. L. durft ook meer naar voren te treden sinds ze de lessen en voorstellingen had. Lisanne, dankjewel voor je inzet, tijd en geduld!

Ze heeft er enorm veel zin in en geniet heel erg van de lessen! Het is erg leuk om haar zo enthousiast te horen over de lessen!

Een compliment over het optreden van de kids, heel leuk! C. heeft ervan genoten net als de opa's & oma's.

Ik heb N. net ingeschreven, ze vindt dansen echt leuk. (Ze was ook thuis bezig met oefenen voor de voorstelling).

Na afloop had ik ook het idee dat het prima gegaan was. Dus volgende week komen we gewoon weer. T. was ook blij met de paardensticker!

Afgelopen week heeft onze dochter een proefles gehad bij de Kattensprong. Zij is heel enthousiast geworden en we zijn nu aan het kijken wat voor abonnement we zullen afnemen

We wilden je ontzettend bedanken voor je leuke lessen, ook online, afgelopen jaar. J. vindt het helemaal fantastisch en dat is volledig dankzij jou. Je doet het echt super leuk en bent zeer professioneel, ook in de communicatie. Ik vind het ontzettend mooi hoe jij die kids weet te enthousiasmeren en spelenderwijs de beginselen van het klassieke ballet meegeeft. J. gaat komend jaar natuurlijk gewoon weer door

Ik vind de oplossing van een online leeromgeving echt een goede oplossing. En volgend seizoen willen we graag dat C. en M. weer lessen volgen bij je

De bedoeling was om D. nog een jaar cursus te laten volgen. Ze heeft heel erg genoten, afgelopen jaar. D. wil echt heel graag blijven dansen.

Mijn dochters van 3 en 5 hebben een hele leuke dansles gekregen van Lisanne. Lisanne leert de kinderen goed bewegen en nieuwe pasjes, alles op een leuke en fantasierijke manier.

J. vond haar proefles geweldig! Ik heb het papieren formulier al ingevuld

Thank you for the proefles today. My daughter really enjoyed it! We would love for her to start coming regularly.

Nogmaals dank voor de organisatie, de kostuums en de topbegeleiding. E. wil nu elke dag optreden ;-)

Veel dank voor de les vanochtend, M. vond het heel erg leuk! Heel fijn dat je live lesgeeft, zoals ik je al hoorde zeggen: het is een beetje gek, maar dit is veel fijner dan niet dansen :)

L. heeft er veel zin in!

Wat de proefles van F. betreft; hij heeft het heel erg leuk gevonden, heeft veel plezier in de liedjes en de dans.

Mijn dochter Z. wil heel graag op ballet. Ik wil haar hoe dan ook inschrijven. Z. wil heel graag deel uitmaken van jullie balletschool.

F. heeft een leuke proefles gehad vandaag en heeft veel zin in de komende balletlessen. Uit enthousiasme hebben we haar direct ingeschreven

Thank you for everything you have taught her, her confidence has grown a lot. She enjoys ballet and I think it is a good way for her to express herself.

Nogmaals petje af voor al je inzet voor de wintervoorstelling van afgelopen zondag, wij hebben genoten. Graag zouden wij V. door willen laten gaan voor de volgende periode.

Bedankt voor de leuke les vorige week. A. heeft het ontzettend leuk gehad. We willen A. graag inschrijven

Vandaag waren wij bij de proefles. C. vond het heel erg leuk. We willen ons graag aanmelden voor dit klasje

Wat fijn dat je in deze moeilijke tijd toch nog je best hebt gedaan om onze kindjes toch te laten lessen

E. vond het heel leuk en interessant en ging verder met de lessen. Ook tijdens de coronatijden deed ze mee met de onlinelessen

Ik zou bij deze willen laten weten dat ik O. heel graag in wil schrijven!

S. heeft veel zin in de danslessen!

De online leeromgeving is echt superleuk! Veel dank daarvoor :) M. en ik doen om de dag een paar oefeningen, leuk om te zien hoe goed ze het allemaal al weet uit de lessen.

Wat leuk om te zien dat jullie achter de schermen druk bezig zijn en blijven om lesmateriaal in Google Classroom te zetten. C. mist het ballet echt!

We missen de ballet enorm. Het lidmaatschap voor ballet zou ik dan graag weer verlengen wanneer jullie weer starten

Ze heeft haar ballet lessen zo erg gemist toen deze ivm Corona niet door gingen. Dansen en bewegen is zowel mentaal als fysiek goed voor haar, ze komt elke les zo blij terug!

C. vind de balletlessen heel erg leuk

Ze wil geen dansles missen!

Leuk dat F. mee mocht kijken met de Show, Musical en Taples vorige week!

A. vond het wel leuk

Thank you for the proefles for V.. V. really likes it and we are thinking of registering her.

R. heeft genoten van de proefles en wil graag bij jou ballet gaan volgen

Ze kijkt er echt heel erg naar uit!

O. gaat absoluut door met dansen. Ze vindt het zo ontzettend leuk bij jou!

Ze vond het ge wel dig!! Ze komt zeker. Ik zal het formulier meegeven aan S.

Wat een leuke voorstelling gisteren! O. vond het prachtig en ik ook!

F. heeft het erg leuk gehad vandaag bij beide danslessen!

E. kijkt heel erg uit naar de balletles en praat er al weken over. Ze wil er graag heen

Ik vind het fijn dat ze toch kan blijven dansen bij jullie! We gaan er iets van maken

Ik heb F. opnieuw ingeschreven. Ze heeft er erg zin in, tot snel!

Ze heeft een leuke tijd gehad bij jullie en bedankt voor jullie tijd.

Ze blijft dansen wel heel leuk vinden!

Heel fijn dat C. bij jou kan blijven dansen

Ze heeft vorig jaar ook gezellig geballet

Bedankt voor de leuke en leerzame tijd

M. heeft heeeeeeel veel zin om weer te dansen!

We willen je bedanken voor de leuke danslessen. A. vond het superleuk

Het is heel fijn dat het flexibel is en dat ze kan oefenen wanneer het uitkomt

Ze heeft de afgelopen periodes met veel plezier bij je gedanst, waarvoor dank!

Goed dat jullie direct aan de slag zijn gegaan met de online danslessen

Ze vond de proefles erg leuk!

Bedankt voor al je lesmateriaal, leuk!

We have tried out the online ballet videos, and we think there is lot of potential there

De online lessen zijn idd heel leuk!

Het is gelukt om in te loggen. Bedankt voor deze mogelijkheid. S. is al aan het dansen geweest :-)

Wat fijn dat je alles online hebt gezet

Ze zijn hier al begonnen en vinden het leuk

Leuk Lisanne, wij gaan er mee aan de slag. Hebben we nu de tijd voor :)

Wat leuk Lisanne, we gaan het uitproberen!

Wat leuk dat L. naar de volgende groep mag. Ze straalde toen ik haar het nieuws vertelde!

C. heeft ook weer zin om te beginnen!

Ik heb E. aangemeld via het online inschrijfformulier. Ze vindt het nog steeds heel leuk

Ik wil F. heel graag bij jou hebben. Want ze heeft het steeds over "die ene balletjuf"

Heel erg bedankt voor al je goede zorgen en fijne lessen. L. heeft het altijd heel erg naar de zin.

Bedankt voor alles wat u gedaan hebt voor mijn dochter

Ze vindt het heel leuk, en ze wil heel graag komen

L. kijkt er enorm naar uit om te komen dansen

We willen graag door!

Bij deze wil ik jou ook namens F. nog bedanken voor de leuke lessen

Zeker weten dat we L. haar balletles willen voortzetten. L. en wij vinden het fantastisch!

The performance was very sweet

Thanks for the class, S. liked it and we will join the block.

Ik wil F. weer graag bij u op de balletlessen hebben.

Het dansen vond hij wel leuk!

Y. vond het wel leuk

E. had vanochtend balletles. Ze vond het zo leuk dus wij willen nog verder gaan met de lessen

Ik denk dat het wel leuk is voor haar. Ze was erg enthousiast.

We hebben er weer zin in, M. kan niet wachten!

Vandaag is mijn dochter voor het eerst naar jouw les geweest. Ze vond het erg leuk, waarvoor mijn dank

Ze vond de dansles vorige week heel leuk

L. vond de online proefles inderdaad erg leuk. Dank hiervoor.

We vonden de lessen heel erg leuk. Dankjewel voor de leuke lessen

Bedankt voor alle fijne lessen

Wij willen graag dansen en terugkomen naar jullie

F. wil graag weer beginnen!

R. wil heel graag weer dansen!

Bedankt voor de leuke tijd!

Ik was F. bijna vergeten in te schrijven, maar bij deze dus. Ze gaat lekker door met ballet.

Ze danst de hele dag door, dus veel foto's en filmpjes!

Absoluut, M. blijft dansen!

Ze wil uiteraard klassiek ballet blijven doen

E. heet genoten van de voorstelling en de lessen. Ze wil zelfs dansjuf worden later

Dankjewel voor alle leuke lessen! Tot na de zomer!

Heel erg bedankt voor de fijne tijd die O. bij de lessen heeft gehad

Great she can join. She is ready to start ballet again. She grows self confidence and has great potential in her physical condition. I feel the ballet helps her get out of her comfort zone too. She has a lot of potential and as she gets better she sees it too

J. wil weer heel graag weer naar ballet

Ze vond afgelopen week erg leuk. Ze wil zo verder gaan. Kunnen wij zo door gaan

Bedankt voor alle leuke balletlessen, examen & voorstelling

Alvast grote dank voor de leuke lessen. S. vindt het heel leuk om ballet van u te krijgen

Dank voor het plezier en de lessen die je haar gegeven hebt

Dankjewel voor alle lessen!

L. vond de dansles erg leuk!

Thank you so much for this season.

Dankjewel voor de geweldige danslessen. Ik heb ervan genoten!

Helaas kan ze na de zomer niet meer komen bij jou, we zullen jouw leuke lessen missen.

K. gaat graag door!

We waren gisteren naar de proefles gegaan. Mijn dochter M. van 3 jaar oud vond het superleuk.

S. will be so happy to go

E. en ik vonden de les van vanochtend erg leuk!

Ze is mega enthousiast over het dansen, heel leuk om te zien!

Dank u voor uw uitstekend goede werk!

W. heeft het erg naar zijn zin gehad. Bedankt voor je leuke tijd!

Was een leuke kijkmiddag.

M. vond de les klassiek erg leuk. Die wil ze graag gaan volgen

We are so excited for Y.'s dance class

Ook tijdens de coronatijden deed ze met plezier mee met de onlinelessen.

Wij zijn blij iets nieuws te leren en stellen uw treffende behandeling op prijs

Ze kijkt ernaar uit na de vakantie weer te starten met de ballet lessen

F. vindt de danslessen in elk geval erg leuk!

Vorige week was wel een succes! We waren benieuwd hoe het zou gaan met de spanningsboog bij zo'n online les, maar dat ging eigenlijk heel goed

Voor de laatste lessen wilt ze er heel graag nog bij zijn! En volgend jaar ook weer

Heel erg bedankt voor de afgelopen lessen.

De kinderen zijn echt door het dolle heen, leuk om te zien.

M. is al klaar om zich in te schrijven

F. was er niet helemaal zeker van of ze kon/wilde blijven dansen, maar ze heeft besloten dat ze het toch wel wil blijven doen

L. komt inderdaad graag naar de lessen. Ze vond het heel leuk

E. kijkt er weer erg naar uit om naar les te kunnen gaan om te dansen

We are so excited to start the classes

L. vindt het heel gezellig en leuk op de les :-)

Mijn complimenten voor je aanpak! Precies wat ze nodig heeft.

Wij vinden ballet erg leuk

Dankjewel voor je heerlijke balletlessen en ik dans graag weer mee in het nieuwe jaar!

Erg genoten van de voorstelling vorige week. Leuk om te zien al die dansers.

We finally registered E. online this week :) She's really looking forward to it!

We hebben genoten van de voorstelling. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor.

I. vond het erg leuk.

Was gisteren echt geweldig. Wat een werk.

Bedankt voor de leuke lessen

Heel leuk hoor!

H. wil graag door.

Ze wil heel graag komen, dus we komen toch :)

Heel erg bedankt voor de les! Ik vond het leuk :)

Verlengen na een leuk en succesvol eerste trimester. N. vind het erg leuk!

Hele leuke professionele dame die lesgeeft. Heel leuke en gezellige lessen ook.

We merken dat de jongens het zo ontzettend naar hun zin hebben.

We komen zeker terug, we zijn heel tevreden.

M. kan niet wachten om weer te balletten en dansen. Wij doen zeker mee

Heel erg bedankt voor de lessen die we tot nu toe hebben kunnen volgen en veel succes verder!

L. vond het superleuk! Ik heb haar ingeschreven.

De meiden vinden het zo leuk dat ik graag het lidmaatschap wil omzetten naar een jaar i.p.v. kwartaal.

Dankjewel voor al je moeite met online les.

L. vond de proefles erg leuk.

A. heeft het zeker leuk gevonden! Ze wil graag doorgaan. Ik heb het formulier zojuist ingevuld.

Wij hebben erg veel plezier om met U te leren dansen.

Wij vonden de voorstelling superleuk.

Het was heel erg leuk. Bedankt voor de organisatie!

E. heeft er veel zin in! Leuk!

Mijn dochter vond het een geweldige ervaring. Wij zullen haar snel inschrijven.

Bedankt voor de leuke lessen!

R. heeft het erg leuk gevonden.

J. vond het echt hartstikke leuk.

Nog aan het nagenieten? Het was echt een succes gistermiddag!

Nou, dat was weer een heel blij klein meisje. Je hebt geen idee hoe blij Z. is met de danslesjes.

Z. vond de cursus erg leuk en ze kijkt er elke week weer naar uit.

We gaan graag weer voor een nieuw trimester!

Wat was het super! Dank Lisanne! E. heeft genoten. En ik ook ;-)

S. heeft het heel leuk gevonden.

V. vind dansen zo leuk dat we toch maar het volgende trimester ook willen doen.

S. vond de balletles superleuk.

L. vond het erg leuk!

C. vond het ballet leuk.

Geweldige show. Wauw wat een werk met zoveel kinderen en wat liep het goed. Complimenten!

Het was super gisteren.

Allemaal vonden ze het heel leuk!

E. gaat tot het eind van het schooljaar de les volgen. Zij vind het leuk.

Heel graag zou O. weer zoals vorig jaar drie keer per week bij jou komen dansen. Ze heeft het zo naar haar zin met jou en ze heeft het heel erg gemist tijdens vakantie. Ze kijkt uit naar september!

Mijn dochter O. heeft met veel plezier de balletles gevolgd.

Wij vonden het erg leuk met de balletles kennis te maken en B. heeft het ook erg leuk gevonden.

Hartelijk dank voor de danslessen!

Ze is thuis ook lekker creatief aan het dansen, dus heel fijn dat ze in de les kan onderzoeken hoe ze haar dansvormen verder kan gaan ontwikkelen. Het voelt voor ons wel luxe dat ze dan in een kleinere groep met jou kan werken

She really enjoyed the lesson today and I'd like to register

Ze heeft de proefles echt mooi gevonden en zij vindt u een leuk persoon en uiteraard een prachtige docent. Ze houdt van dansen en ik ben heel erg blij dat zij begint met ballet!

Maar je doet het ook erg leuk!

E. gaat graag door met dansen

Zij vindt het zo leuk om met jou te dansen!

Ik wil haar zeker niet van balletles af

Volgende week is ze er weer bij, ze vindt het heel leuk! 

Ze keek echt weer uit naar de balletles

I would love her to participate and I think she'd be happy to

She loved the class, let's start the course

Ze wil graag op ballet en ze komt dan ook morgen voor de les

Ze vind de lessen echt heel leuk

Dankjewel voor de danslessen de afgelopen jaren

Ze heeft er zin in!

We willen haar graag inschrijven voor het volgende trimeste

Als eerste heel erg bedankt voor de video; prachtig!!!Ze heeft heel goed gedaan in deze korte tijd!Bedankt voor alle moeite wat jij doet voor haar en ons alle kinderen! Mijn hartelijke complimenten!! Als het kan, zij wil blijven ballet oefenen. Heel erg bedankt; mijn liefste docent Van Ballet,docent Lisanne!!!

Wat lief dat je meedenkt ook, super bedankt.

Ik wil haar graag weer aanmelden voor de lessen die ze nu al volgt.

Bedankt voor de leuke wintervoorstelling, we hebben ervan genoten!  Wij hebben een erg leuke tijd gehad en lieve vrienden gemaakt… En natuurlijk niet te vergeten, jou inzet en geduld. Je bent super met kinderen!  Heel veel succes met de lessen en plezier met de kleine. Bedankt voor alles en wij gaan je missen!

She loves to come to ballet

Fijn dat je zo snel met alternatieven komt

We zijn enthousiaste over de aanstaande verhuizing, maar vinden het wel heel jammer dat ze dan niet meer in jouw les zal zitten. Ze vindt het balletten echt super leuk. Hopelijk vinden we een leuke balletschool waar ze verder kan.

Wat fijn dat je de voorstelling alsnog op deze manier door kan laten gaan.

Ze wil graag doorgaan met ballet

Ze heeft het naar haar zin gehad

bedankt voor de mooie video’s van de voorstelling

Dank dat je steeds zo flexibel bent om oplossingen te zien en organiseren

We zijn blij dat de lessen weer mogen beginnen

Wat fijn dat de lessen weer kunnen beginnen

Ze heeft er zin in

Ze zou graag balletles willen en vond het leuk

Ze heeft van de week haar eerste les gehad, en ze vond het heel leuk. Dus wil haar niet van Ballet halen

She enjoys the lessons a lot, we would like to continue

Ze heeft veel plezier gehad al deze jaren

We zouden graag weer beginnen

Elke keer als we muziek hoorden ging ze dansen! En op alle soorten muziek deed ze trots haar ballet! Heel leuk om te zien

Ze vond de les leuk!

Amazing we're so excited!

The kids and I really enjoyed the class. I thought it would suit my daughter but turns out my son also really liked it

Ze staat in de startblokken voor de les en examen vandaag. Ze heeft er veel zin in.

Ze vond het heel erg leuk. Bedankt voor de leuke lessen

Ze komt vandaag graag weer naar ballet!

Eerst wil ik jou bedanken voor de leuke lessen

Bedankt voor de proefles vorige week. Ze vond het leuk.

Wauw wat een mooi resultaat, wij zijn super trots op haar!

Wat een onverwachte mooie resultaten. Zij is er erg blij mee en we zijn super trots op haar. Bedankt ook voor je inzet

Ze heeft het thuis dagelijks over het tap-dansen

Ze vond de proefles erg leuk, dus we hebben ons ingeschreven

Ze gaat graag door met balletles

We are very grateful for the lessons

Sinds lange tijd waren het weer leuk gevulde groepen dankzij jou! Ouders komen terug en dat is altijd een goed teken

Ze heeft altijd erg genoten van jouw lessen en wij genieten van wat ze allemaal heeft geleerd bij jou

Ze heeft het super leuk bij jullie in de les en heeft zoveel geleerd. Heel veel dank daarvoor!

Ik heb haar aangemeld voor de lessen

I would like to say thanks for the beautiful diploma that she get today. It is a very beautiful beautiful memory for her life. Also thanks for your beautiful and great job.

Graag willen wij weer meedoen

We hebben er super veel zin in. Wat leuk dat je dit allemaal organiseert

I would like to tell you my thank you for the beautiful day of today. It was everything amazing and emotional. You are a great professional and should be proud of you. She is very happy!

Ze wil graag doorgaan met ballet. Heel erg bedankt voor een leuke en vermakelijke voorstelling afgelopen zondag :)

Thank you for your dance class! She was so happy to dance with you. Good luck

Superjuf

Mijn kind volgt al 3 jaar danslessen op deze school en zij vindt het heel gezellig om met de andere kinderen te dansen. Vandaar dat wij haar door met haar hobby willen laten gaan

Danst al 5 jaar bij jou :)

Ze gaat door met ballet

Nu al 2 jaar bij balletschool de Kattensprong aan het dansen

Ze vindt dansen heel leuk en doet dit ook vaak thuis. Ze geniet van de lessen en dit is ook goed voor haar sociale ontwikkeling

Top! Ze kan niet wachten!

Ze doet graag mee!

Ik heb haar aangemeld!

They will continue with the ballet class

We keep going on with dance lesson

Zij ging naar ballet voor de zomervakantie en ik wil haar graag weer brengen

Ze heeft veel genoten van het dansen en voelde zich altijd op haar gemak bij jou, dat zijn we je erg dankbaar

Ze wil heel graag verder met de leuke en leerzame lessen van je

Hartstikke bedankt voor de leuke lessen

Ze heeft net met veel plezier bij jullie proefles gehad

Ze vond het inderdaad leuk

Ze vond het geweldig!

Ze hebben heel veel genoten van de les vandaag

Wat super leuk

Ze is gek op dansles en geniet erg van de danslessen bij de Kattensprong samen met mama

Ze vond de proefles heel leuk

Zij heeft met plezier bij jou gedanst!

Ze stopt niet met ballet hoor, ze heeft het super naar haar zin

Looking forward to the next dance class ;)

She is super excited to start!

Ze wil graag doorgaan met balletlessen

She enjoyed the dance class very much!

Ze vond het erg leuk vanochtend en ik meld haar graag aan voor balletles

Dank je voor de proefles gisteren! Ze vond het super leuk en ze wil graag bij je op les. Laten we die les ervoor er ook maar gelijk aan vast plakken

Wij vonden de proefles erg leuk! En ik wil mij graag aanmelden

Ze wil in elk geval wel tot de zomer blijven dansen :D

Ik had haar niet meer gebracht omdat we gingen verhuizen en zij kwam er zelf mee dat ze graag terug wilde omdat ze het leuk vind thuis dans ze ook de hele dag door

Zo leuk dat ze kon vandaag meedoen

She is very happy with the lessons and she wants to continue

Wat een leuke ervaring vond ze de les gisteren. Ze komt graag nog een keer terug

Ik heb hen zojuist ingeschreven

Vond dansen erg leuk bij jou

Ze was na de les altijd enthousiast en liet aan ons zien wat ze geleerd had. Dankjewel voor het afgelopen semester

She really likes the dance classes and we'd like to send her two times a week

Ze wil graag ook op showballet, aansluitend aan de balletles

Ze kijkt er naar uit!

Ze heeft het heel leuk gehad, en wil graag doorgaan met ballet

Ze wil graag verder met de lessen van jou, want zij vindt het helemaal geweldig

Ze vond de tweede les zo leuk vorige week dat ze vroeg of ze voortaan de twee lessen achter elkaar mag doen

We would like to come again and start actively training twice a week

Wat een leuke balletschool! Graag willen we haar inschrijven

Ze is gek op ballet en ballerina's en danst graag. Ook vind ze de balletlessen bij Lisanne heel leuk en heeft ze vriendinnetjes gemaakt in de groep, en ze zou het jammer vinden als ze niet meer naar ballet zou kunnen gaan

Mijn dochter is naar de proefles geweest. Zij vond het heel leuk

Nogmaals bedankt voor alle jaren waar ze met veel plezier veel heeft geleerd

Ze heeft er zin in

Bedankt voor de lessen, ze heeft het erg leuk gevonden

Ze geniet heel erg, dus dat gaat goed!

Ze geniet zo van de lessen

De eindvoorstelling was fantastisch

Bedankt voor het leuke ballet jaar

Ik ga de lessen missen. Ik heb een leuke tijd met je doorgebracht. De lessen vond ik leuk en ik heb veel van je geleerd. Ik ga jou en de leerlingen ook heel erg missen

Wij gaan deze maand verhuizen en wonen dan niet meer in Amsterdam. Anders was ze graag doorgegaan. Bedankt voor alle lessen en veel succes op de nieuwe locatie

Zij zit al ruim twee jaar bij jullie, zij vindt het leuk. Vooral combinatie lessen

Ze komt aankomend schooljaar graag weer

Ze heeft de afgelopen jaren met veel plezier gedanst bij jou en veel geleerd. Heel erg bedankt voor de afgelopen jaren en alle leuke voorstellingen die je met de kinderen hebt voorbereid en gegeven.

Ze had al 1 schooljaar balletdans les gevolgd, zij vindt leuk, daarom wilt haar verder dansles volgen

Zij heeft gekozen en het is dansen geworden. Ze heeft daar echt ontzettend veel plezier in! Zodra het kan schrijven we haar dus weer in

My daughter would like to join the ballet course

Ze kan niet wachten!

Ze heeft vorig jaar ook bij jullie gedanst en wil graag door!

Ik heb haar ingeschreven voor het volgende seizoen. Zij heeft erontzettend veel zin in!

Dit ziet er leuk uit!

Ze wilt heel graag op ballet

Ze wil graag doorgaan

Hartelijk dank voor alle goede en fijne lessen van de afgelopen jaren!

Ze vond het altijd wel erg leuk

Dankjewel voor al je inzet en de goede houding die ze bij jou duidelijk geleerd heeft

Thanks for the fun trial lesson

Ze zat vol enthousiast om weer te starten met dansen

The trial class was really fun and I signed her up through the website

She really enjoyed the trial class musical theatre so she would like to continue

Ze zou heel graag morgen mee willen doen

De lessen zijn interessant voor haar en betoverd door muziek

Ze heeft een proefles gevolgd en wilt heel graag komen dansen bij jullie

Ik wilde je een kort bericht schrijven om je te vertellen hoe blij mijn dochter is dat ze dansles volgt bij jou! Ze vertelt altijd wat ze heeft gedaan in de les en thuis gaat  ze nog even verder. Het mooiste tot nu toe vond ze met de bladeren in haar handen (dat heb ik niet gezien, maar ik kan me er iets bij voorstellen). Heel knap hoe jij de lessen doet met oefeningen, spelletjes, de muziek en plezier! Dankjewel!

Mijn dochter vond de balletlessen gewedig, dus ik wil meedoen voor haar

My kid really enjoyed that proof lesson and I would like to start the registration

She is really excited to start the ballet classes

My son was quite enjoying the ballet lesson! I'll register for him

Ze wil graag weer op ballet. Ze wil graag twee lessen achter elkaar, kan ze morgen al komen? Ze kijkt er erg naar uit :)

Leuk voor haar om weer mee te doen!

Ze vond het erg leuk en wil graag weer wekelijks komen! Fijn om te zien dat ze zo op haar gemak bij je binnen stapte vanmorgen en prima locatie

I registered on the website for the class. I am writing as my daughter loved your lesson and she is asking me when we go back, so I would like to start already from this week

Thank you also for giving these kids such a great time. She always counts down the days until her dance lesson ;-)

Vorig seizoen was ze er ook bij, en ze vindt het super leuk!

Bedankt voor het organiseren van de examens! Ze vond het heel mooi. Knap hoe je alles doet

Wow! Wij zijn super trots op haar

Ze was heel erg blij met de examenuitslagen!

Ze vond het echt leuk

Oh my God! What a medal we received from you! This is incredibly nice and very valuable to us. I suspect that it is very labor-intensive work and expensive for you. Please accept our sincere thanks!

She enjoyed joining lesson every week and we would like for her to continue Ballet lesson

Ze was heel enthousiast na de laatste les, ze vindt de extra les heel leuk!

We sadly won't be able to attend the performance, but we will still love to sign her up for the remaining classes before then

Een echte theater... Hoe leuk is dat! Wij kunnen niet wachten