Click here for English

Waar worden de lessen gegeven?

Balletschool de Kattensprong geeft lessen in Amsterdam-West in Kindercampus Brede School de Springplank. Wij geven tevens lessen in Amstelveen bij Wijkcentrum Westend. Voor meer informatie over cursussen op deze locatie, neem dan graag even contact op. Balletschool de Kattensprong verzorgt haar lessen in Den Bosch in de Brede Bossche School de Kruiskamp en soms in Sporthal de Schutskamp.

Leslocatie Amsterdam

Kindcentrum Brede School de Springplank

Robert Scottstraat 28, 1056 AZ Amsterdam

Bereikbaarheid

KBS de Springplank valt te bereiken met tramlijn 7, buslijn 15 en metrolijn 50 en 51 (halte Jan van Galenstraat), tramlijn 13 en buslijn 18 (halte Mercatorplein).

Lesruimte de "Aula"

Bel aan bij de huismeester bij de hoofdingang van de school. (Mocht de bel niet beantwoord worden, stuur dan a.u.b. een sms naar de balletschool op 06-19668726). Sla na binnenkomst rechtsaf de gang in. Direct aan de rechterkant bevindt zich de kleedkamer. Aan het einde van de gang bevindt zich de aula.

Leslocatie Den Bosch

Brede Bossche School de Kruiskamp

 

Bereikbaarheid
BBS de Kruiskamp valt te bereiken met de buslijnen 4 (halte Kooikersweg of Churchilllaan).

Lesruimte de "Speelzaal"
Bel aan bij de conciërge bij de hoofdingang van de school aan de Jan Olieslagersstraat 51, op de hoek met de Churchilllaan. (Mocht de bel niet beantwoord worden, bel dan a.u.b. de balletschool op 06-19668726). Ga de school binnen en direct aan de linkerkant bevinden zich de kleedkamers en de Speelzaal.
 


 

Leslocatie Den Bosch

Sporthal de Schutskamp

 

Bereikbaarheid
Sporthal de Schutskamp valt te bereiken met de buslijnen 4 en 5 (halte Helftheuvelpassage).

Lesruimte het "Instructielokaal"
Indien de voordeur gesloten is, bel aan bij de conciërge bij de hoofdingang van de Sporthal aan De Eendenkooi 1, aan de zijde van de Helftheuvelpassage. (Mocht de bel niet beantwoord worden, bel dan a.u.b. de balletschool op 06-19668726). Ga de sporthal binnen en volg de bordjes "Instructielokaal", door voor de grote sportzaal links af te slaan. Aan de linkerkant aan het einde van de gang bevinden zich de kleedkamers en het Instructielokaal.