Voorstellingen

Bij dansen is het belangrijk om een gevoel van theater en presentatie te ontwikkelen. Twee keer per jaar houden wij daarom een leerlingenvoorstelling met alle leerlingen die hier aan deel willen nemen.
 
Foto's & Filmregistratie

Het is voor onze leerlingen mogelijk om de foto's en de filmregistratie van de voorstellingen te bekijken. Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, ben je (oud)-leerling en wil je graag ook toegang tot de foto's en opnames, vraag ons dan om toegang! Veel plezier met kijken!

 
Wintervoorstelling

Op woensdag 20 november in Den Bosch en zondag 24 november in Amsterdam organiseren wij onze wintervoorstelling, waarvoor wij al onze leerlingen willen uitnodigen. De voorstelling vindt plaats in Amsterdam in de Aula van KBS de Springplank, in Den Bosch in de Speelzaal van BBS de Kruiskamp. Iedere lesgroep wordt op een ander tijdstip verwacht: controleer dit goed in de mail!

Woensdag 20 november
16:00 Show, Musical & Tap Halfgevorderd van de woensdag
16:15 Show, Musical & Tap van de donderdag
16:30 Show, Musical & Tap Beginners van de woensdag
16:45 Klassiek, Acro & Jazz van de woensdag
17:00 Peuter & Kleuterdans van de woensdag
17:15-18:00 Voorstelling

Zondag 24 november
10:00 Klassiek, Acro & Jazz van de dinsdag
10:15 Klassiek, Acro & Jazz van de maandag en zaterdag
10:30 Peuter & Kleuterdans Voorbereidend 2 van de zaterdag en vrijdag
10:45 Peuter & Kleuterdans Voorbereidend 1 van de maandag en zaterdag
11:00 Peuter & Kleuterdans Voorbereidend 1 van de dinsdag en vrijdag
11:15-12:00 1e Voorstelling

13:30 Show, Musical & Tap van de vrijdag
13:45 Show, Musical & Tap van de zondag
14:00 Klassiek, Acro & Jazz van de zondag
14:15 Peuter & Kleuterdans Voorbereidend 2 van de zondag
14:30 Peuter & Kleuterdans Voorbereidend 1 van de zondag
14:45-15:30 2e Voorstelling

Jouw kind wordt op dit tijdstip volledig omgekleed bij de ingang van de zaal verwacht. Wees op tijd! Het is fijn als ze dan ook naar de wc zijn geweest en ze mogen geen spullen mee de zaal in nemen. Het publiek mag de zaal pas betreden wanneer de voorstelling gaat beginnen.

Voor de voorstelling hebben ze hun uniform zónder rokje nodig en moeten de lange haren vastgemaakt in een knot of uit de nek en het gezicht. Zonder uniform kunnen ze helaas niet meedoen aan de voorstelling. Let op dat onderbroeken niet onder de balletpakjes uitkomen en ze geen hemden, vestjes, beenwarmers, maillots, sieraden, oorbellen of andere dingen dragen die niet bij het uniform horen. De kleedkamer is op de dag van de voorstelling helaas niet beschikbaar, aangezien deze dan als podium dient. Er is helaas ook geen andere ruimte dan de hal beschikbaar. Wij vragen iedereen daarom om zich alvast grotendeels thuis om te kleden en het balletpakje dus al onder de buitenkleding aan te hebben!

Stuur ons vóór 17 november een mail terug om je aan te melden, zodat we weten hoeveel van onze leerlingen we kunnen verwachten. Uiteraard is deelname aan dit evenement voor onze leerlingen gratis. Leerlingen mogen zoveel publiek uitnodigen als zij willen.

Normaal les op de dag van de voorstelling? Let op: de voorstelling is in plaats van deze danslessen: door de voorstelling komen alle normale danslessen op deze dag dus te vervallen.