Voorstellingen

Om het gevoel van theater en presentatie te ontwikkelen houden wij binnenkort weer een leerlingenvoorstelling met alle leerlingen vanaf Pre-Juvenile! Jouw kind mag op zondag 3 juli in de Aula van KBS de Springplank in Amsterdam van 11:15-12:00 of 15:15-16:00, of op woensdag 29 juni in de Speelzaal van BBS de Kruiskamp in Den Bosch van 17:15-18:00 meedoen met onze zomervoorstelling. Wanneer jouw kind aanwezig moet zijn voor de generale repetitie heb je per mail ontvangen; wees op tijd klaar met omkleden en ga ook van te voren naar de wc! Elke groep heeft namelijk een eigen repetitietijdstip en krijgt maar zeer beperkt de tijd om hun voorstellingsdansen op het podium te oefenen. Leerlingen blijven vanaf de repetitie tot en met het einde van de voorstelling 'backstage'.

Wij hebben geen kleedkamer op de dag van de voorstelling, aangezien deze ruimte omgetoverd wordt tot ons podium, waardoor er alleen in de hal omgekleed kan worden. Het helpt hierbij als iedereen thuis al de balletkleding onder de normale kleding aandoet, zodat alleen kleding uitgedaan hoeft te worden en schoenen verwisseld hoeven te worden. Voor de voorstelling hebben ze hun uniform nodig:

Zonder uniform kunnen ze helaas niet meedoen aan de voorstelling en wij lenen geen kleding uit tijdens de voorstelling. Wij vragen leerlingen geen onnodige spullen mee te nemen naar de repetitie; de kans is groot dat het kwijt raakt.

Deelname is inbegrepen bij het lesgeld; hiervoor hoeft niets bijbetaald te worden. Wij gaan ervan uit dat iedereen meedoet. Indien ze niet mee wil/kan doen, laat het dan zo snel mogelijk weten, zodat we weten of we de dansen, tijden of kostuums aan moeten passen.

Normaal les op de dag van de voorstelling? Let op: de voorstelling is in plaats van deze danslessen: door de voorstelling komen alle normale danslessen op deze dag dus te vervallen.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!

Foto's & Filmregistratie

Het is voor onze leerlingen mogelijk om de foto's en de filmregistratie van eerdere voorstellingen te bekijken. Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, ben je (oud)-leerling en wil je graag ook toegang tot de foto's en opnames, vraag ons dan om toegang! Veel plezier met kijken!