Voorstellingen

Bij dansen is het belangrijk om een gevoel van theater en presentatie te ontwikkelen. Twee keer per jaar houden wij daarom een leerlingenvoorstelling met alle leerlingen die hier aan deel willen nemen, van peuters tot volwassenen, van beginners tot gevorderden.
 
Foto's & Filmregistratie

Het is voor onze leerlingen mogelijk om de foto's en de filmregistratie van Sprookjesland & Mary Poppins (en al onze eerdere leerlingenvoorstellingen) te bekijken. Al onze huidige leerlingen hebben hierover reeds een mail met inloggegevens ontvangen. Heb je de mail niet gehad, ben je (oud)-leerling en wil je graag ook toegang tot de foto's en opnames, vraag ons dan om toegang! Veel plezier met kijken!

 
Zomervoorstelling Sprookjesland / Mary Poppins
Het einde van ons laatste semester komt in een snel tempo dichtbij. Daarmee wordt het ook weer tijd voor onze zomervoorstelling! Op woensdag 26 juni laten onze leerlingen in Den Bosch een eigen versie van "Mary Poppins" zien van 17:00-17:45 in de Speelzaal van BBS de Kruiskamp. Op zaterdag 29 juni laten onze peuters en kleuters in Amsterdam de voorstelling "Sprookjesland" zien van 10:30-11:15, en onze overige leerlingen "Mary Poppins" van 12:30-13:15, allebei in de Aula van KBS de Springplank. We hebben er zin in!
 

Meld je aan!

Het is niet verplicht om deel te nemen aan de voorstellingen, daarom willen wij graag weten of jouw kind meedoet aan de voorstelling. Als je mee wilt doen, stuur dan uiterlijk 19 juni een mail naar balletschooldekattensprong@outlook.com. Na deze datum aanmelden kan alleen als er nog voldoende kostuums beschikbaar zijn. Deelname aan de voorstelling en toegang tot de voorstelling is gratis. Leerlingen kunnen in principe zoveel publiek meenemen als zij willen.

Hoe laat moet mijn kind aanwezig zijn?
Voorafgaand aan de voorstelling vindt de generale repetitie plaats om de voorstellingsdansen nog even op het podium te kunnen oefenen. Iedere lesgroep krijgt maar een beperkte tijd op het podium. Alle leerlingen worden per groep bij de deur van de zaal opgehaald (zie de mail voor de tijd van jouw lesgroep) en blijven backstage (achter de schermen) tot de voorstelling voorbij is. Wees op tijd; te laat aanwezig zijn betekent dat jouw kind de repetitie (het oefenen op het podium) mist. Als je te laat bent, moet je wachten om met de volgende lesgroep mee naar binnen te gaan. Zelf naar binnen gaan is niet mogelijk.

Wat moet mijn kind aan?

Alle leerlingen hebben (een deel van) hun uniform nodig als basis van de kostuums. Vanwege de beperkte tijd en ruimte backstage vragen wij iedereen om zich alvast thuis om te kleden. Wij lenen het uniform voor de voorstelling niet uit en zonder uniform kun je niet meedoen aan de voorstelling. Let op dat onderbroeken niet onder de balletpakjes uitkomen en hemden, vestjes, maillots, leggings en sieraden (ook oorbellen) uit zijn wanneer de kinderen opgehaald worden bij de deur van de zaal. Het is fijn als kinderen naar de wc zijn geweest, voor ze opgehaald worden. Tassen, jassen, schoenen, en kleding gaan niet mee backstage, maar blijven achter bij de ouders / verzorgers! Er is drinken backstage; dit hoeven ze niet zelf mee te nemen.

Mag ik de repetitie bijwonen?

Het is voor ouders en ander publiek niet mogelijk om de repetitie bij te wonen en/of backstage te komen. Ouders dienen buiten de zaal en kleedkamers te blijven wachten tot de deuren voor het publiek geopend worden. We nemen afscheid bij de deur!