Kijklessen 4 t/m 10 februari

20-01-2024 21:35

Het einde van ons Najaarsblok is alweer bijna in zicht en dat betekent dat wij jullie willen uitnodigen om in de week van zondag 4 t/m zaterdag 10 februari in de danslessen te komen kijken naar wat onze leerlingen het afgelopen halfjaar allemaal geleerd hebben. Jullie zijn daarbij welkom om te komen kijken naar de dansles van jullie eigen kind, maar je mag uiteraard ook een kijkje nemen bij één van onze andere lesgroepen. De kijklessen vinden plaats volgens het normale lesrooster.

Tijdens de kijklessen laten onze leerlingen onder andere zien wat ze voor hun dansexamens hebben geleerd. Miss Donna Wilcox komt namelijk helemaal uit Engeland om naar onze leerlingen te kijken op zondag 11 februari in Amsterdam en woensdag 28 februari in Den Bosch. Alle leerlingen vanaf 3 jaar (behalve met een mini-abonnement) ontvangen binnenkort een uitnodiging in de mail met het precieze tijdstip van hun examen en alle overige informatie. Tijdens de kijklessen zullen we dit examenproces nog mondeling toelichten en is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. Op zondag 11 februari en woensdag 28 februari zijn er vanwege de examens geen normale lessen (dit geldt ook voor Ballet met Mij).

Maandag 12 februari zijn er eveneens geen lessen; na de Carnavals-/Voorjaarsvakantie gaan wij weer van start met de lessen van het Voorjaarsblok. In alle lesgroepen gaan wij dan verder met nieuwe lesstof. Voor de meeste leerlingen blijft de lestijd na de examens hetzelfde. Leerlingen die alleen voor het Najaarsblok zijn ingeschreven maar wel door willen gaan met de lessen in het Voorjaarsblok, kunnen zich via de website hiervoor alvast herinschrijven!

Het complete overzicht van alle vakantiedata en evenementen van het huidige schooljaar staat altijd op onze website. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!